Haak door na de Huishoudbeurs

Workshop klaar... en nu dan??

Wat was het leuk he? De workshop haken tijdens de Huishoudbeurs. Je bent lekker bezig geweest met het haken van een sleutelhanger en hebt kennis gemaakt met de eerste basis steken van het haken. Ik heb er van genoten om het jou te mogen leren, en ik hoop dus ook dat jij er net zo van genoten hebt om het haken te leren!

Heb je al een beetje gemerkt hoe ontspannend het haken is of was het nu alleen nog maar lastig omdat je iets nieuws aan het leren was? En met de drukte op de beursvloer was het misschien ook nog niet helemaal zo ontspannend als je gehoopt hadt. Maak je niet druk hoor, die ontspanning komt wel, als je maar lekker doorgaat 😊

En dan kun je beter niet meteen naar de winkel rennen om een haakpakket te kopen van een lama of konijntje, want dat zal nog even iets te complex zijn voor je.

big batch-8

Hoe haak je wel verder dan?

Tja, nu heb je de losse en de vaste steek geleerd en nu wil je natuurlijk lekker verder. Verder met leren haken zodat je straks ook de mooiste dingen kunt maken! Zoals die knuffel die je al heel lang wilt maken of een coole trui!

Maar voor je naar de winkel rent om je eerste haakpakketje te kopen zal je er wel nog een aantal steken en technieken bij moeten leren. Want je hebt nu echt alleen nog maar de basis gehad.

Laat mij je daarbij helpen!

Want ik heb het perfecte vervolg al voor je uitgestippeld: de basis cursus haken!

Na al tientallen andere dames het haken geleerd te hebben weet ik wat jij zoekt en nodig hebt. En dat is precies wat ik je in de basis cursus haken leer.

Met de basis cursus haken neem ik je mee om juist die volgende stapjes te nemen. In rustig tempo, verspreid over 3 maanden leer ik je nog veel meer haaksteken en technieken zodat je nog beter kennis maakt met haken.

Door middel van 3 simpele, beginnersvriendelijke, projecten leer ga je het haken dan nog verder ontdekken. Zo leer je de steken die je nu al kent nog beter EN leer je er nog een aantal nieuwe steken bij.

En als dank voor jouw deelname bij de workshop tijdens de Huishoudbeurs krijg je ook nog eens een leuke korting op die fijne basis cursus! De korting staat zelfs al ingesteld, dus je hoeft er niks meer voor te doen, wel zo relaxed toch?

Gehaakt zeepzakje waar een zeepje uit komt, kleur van het zeepzakje is blauw en het ligt op een houten ondergrond

En ja, dit toffe zeepzakje is één van de projecten die je met de basis cursus haken gaat leren haken!

Haakpakket voor beginners voor het haken van een pannenlap

Basis cursus haken

Oorspronkelijke prijs was: € 90,00.Huidige prijs is: € 81,00. incl. BTW

Het haakpatroon van de sleutelhanger

Je hebt tijdens de workshop natuurlijk geen geprint patroon meegekregen. Je kunt deze via de onderstaande knop gratis downloaden. Zo kun je de sleutelhanger nog in alle rust afmaken als je hem nog niet af had en natuurlijk ook nog veel meer van deze leuke hartjes haken!

Sleutelhanger met hart voor de workshop haken van de huishoudbeurs 2024

Haakpatroon sleutelhanger Huishoudbeurs

 3,50 incl. BTW

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

Betaalopties

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks