Business coaching

Coaching waar je wat aan hebt als creatieve ondernemer en ondernemend type. Met een strategie die past bij jouw leven en jouw bedrijf, zodat je een goed lopend bedrijf bouwt.

sexycoughingnoises-5

Wauw! Wat maak je een mooie dingen!

Heeft de wereld die mooie producten van jou al ontdekt? Heeft de wereld jou al ontdekt?

Al die mooie, toffe, leuke, schattige of handige producten die je bedacht en gemaakt hebt. Al die mooie materialen waarmee jouw leuke klanten zelf creatief aan de slag kunnen.

Is toch best veel werk he?

Eerst al die mooie dingen verzinnen, dan maken en dan verkopen. Via je website, of via social media. Af en toe eens wat delen of een email versturen aan je vaste lezers.

Frustrerend wanneer je niet gezien wordt? Het bij anderen wel lijkt te lopen, maar jouw email box leeg blijft met bestellingen en aanvragen...

Het leek zo leuk om van je hobby je werk te maken. Want eerlijk, wie wil dat nou niet? Geld verdienen zonder dat het als werken voelt. Dat wil toch iedereen? Waarom lukt het dan iedereen behalve jou?

I have a dream...

Weetje, ik herken dat gevoel zo goed. Zelf heb ik dat ook zo lang gehad. Waarom een ander wel en ik niet? Tot ik stopte met kijken naar de ander en alleen nog naar mijzelf.

Want ook IK had een droom. Net als jij een droom hebt. Om met je hobby je salaris te verdienen. Een goedlopend bedrijf te hebben. Om een imperium te bouwen, of misschien juist niet en juist alleen voor specifieke klanten te werken. De klanten die jouw prachtige werk ECHT waarderen.

Heb je als je hier over nadenkt een kriebel in je onderbuik van een (stiekem) verlangen??

... to build a business

En misschien ben je ook al wel begonnen. Heb je al een hobbybedrijf. Een leuke hobby waar je wel meer mee wilt en mee begonnen bent, maar nu een beetje vast loopt. Want tja, wat moet je eigenlijk doen om een goedlopend bedrijf te bouwen? Wat komt daar bij kijken?

Vrouwen die samen een workshop volgen en uitleg krijgen met haken

Alleen lukt prima, maar met een coach ga je sneller

Want ja je kunt alleen doen. Het is geen makkelijke weg, maar het gaat je helemaal lukken, zeker als je een goede dosis doorzettingsvermogen hebt. Door gebruik te maken van een business coach zal het alleen een stuk sneller gaan.

Want ehm, als jouw directe omgeving is zoals die van mij dan snappen ze niet waar je mee bezig bent, wat je wilt, hoe en waarom. Tjonge, dat voelt eenzaam dan zeg... Dat zijn voor mij de momenten van de grootste twijfels geweest, moest ik wel door willen gaan met mijn droom en mijn bedrijf??

Dus doe het niet alleen. Want met wat hulp, begeleiding en tips gaat het veel sneller en is het ook nog eens veel leuker 😉

Met mijn coaching krijg je precies dat: tips, hulp en begeleiding wanneer je het nodig hebt en een cheerleader in je zak!

Oh en hoewel ik mijn ervaring en expertise opgedaan heb binnen mijn eigen bedrijf op het gebied van haken en garens kan jouw hobby natuurlijk van alles zijn! Als jij maar voelt dat je er meer mee wilt en een weg daar naartoe kunt zien.

Even wat praktische punten. Want als je deze pagina snel skimt wil je natuurlijk weten wat voor prijskaartje aan die mooie coaching hangt.

Concreet krijg je:

  • Wekelijks op maandag een check in moment
  • Maandelijks een coach call van 2 uur
  • Tussendoor ten alle tijden je vragen stellen of successen delen via What's App
  • Volledig 1 op 1 traject

We werken voor minimaal 3 maanden samen. Langer mag altijd, maar door minimaal een kwartaal samen aan de slag te gaan kan ik de beste groei in jou naar boven halen.

Investering: €150,- (ex BTW) per maand

Wat andere klanten zeggen

Ik werk vanuit mijn hart, gevoel en intuïtie. Dus de exacte inhoud van het traject stem ik af op wat ik voel dat jij nodig hebt. Klinkt zweverig? Nee hoor, je krijgt daardoor juist precies wat je nodig hebt!

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dit is allemaal geheel vrijblijvend, voel je geen klik dan zit je nog nergens aan vast!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Vrouw met een gele jas die een bol garen en een haaknaald voor zich uitgestrekt vast houdt

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een kortingsbon van maar liefst 15% korting en een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een kortingsbon in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2020 - 2023 Coras Knit Knacks