Jouw creatieve avontuur naar succes

Het coaching traject waar je wat aan hebt als (startende) ondernemer met een creatieve webshop. Met een strategie die past bij jou en jouw leven, zodat je een goed lopend bedrijf bouwt waar je plezier van hebt!

Wauw! Wat maak je een mooie dingen creatieve ondernemer!

Al die mooie, toffe, leuke, schattige of handige producten die je bedacht en gemaakt hebt. Al die mooie materialen waarmee jouw leuke klanten zelf creatief aan de slag kunnen. Die mooie webshop die je zo goed ingericht hebt en precies is zoals jij graag ziet.

Maarre...

Heeft de wereld die mooie producten van jou al ontdekt?
Heeft de wereld jou al ontdekt?
Of ben jij stiekem het best bewaarde geheim van heel Nederland?

Een volle webshop, maar een lege bankrekening?

Tja, dat is even balen! Je hebt de meest mooie producten op de plank liggen, maar ze worden maar niet gekocht. Waar gaat het toch mis?

Het is zo frustrerend wanneer je niet gezien wordt! Het bij anderen wel lijkt te lopen, maar jouw email box leeg blijft met bestellingen en aanvragen...

Je prachtige producten niet gezien worden en dus ook niet gekocht worden.

Ben jij het zat dat jouw telefoon en mail angstvallig stil blijven terwijl bij anderen de bestellingen binnen stromen?
Heb je er genoeg van dat er bij jou maar geen klanten komen terwijl anderen een bestelstop moeten inlassen en met wachtlijsten werken?
Frustreert het je dat er maar niks gebeurd op je website en zijn de bezoekersaantallen ook niet echt om over naar huis te schrijven?

sexycoughingnoises-5

Het is ook gewoon mega balen soms

Het leek zo leuk om van je hobby je werk te maken. Want eerlijk, wie wil dat nou niet? Geld verdienen zonder dat het als werken voelt. Dat wil toch iedereen? Waarom lukt het dan iedereen behalve jou?

Dus het is ook gewoon even balen op dat soort momenten dat je zo veel tijd, energie en geld investeert in je bedrijf. En het gewoon maar niet oplevert wat je voor ogen had. De bestellingen er maar niet komen. Of maar mondjesmaat.

Ja, je krijgt er wel energie van en wordt er blij van, en dat is super fijn, maar met positieve energie kan je ook je rekeningen niet betalen natuurlijk.

En als je dan ook nog eens bij anderen ziet dat het hen wel lijkt te lukken, dan is dat nog eens extra zuur.

Ik herken je gevoel, en het kan anders, echt waar. Voor jou is succes ook weggelegd!

Je doet het niet verkeerd

En ja, misschien ook wel trouwens. Want waar het vooral om gaat in het opbouwen van een succesvol bedrijf is dat je doet wat bij jou past. Niet de regels en voorschriften van een ander gaat volgen. Als je nu alleen maar standaardregels en templates van een ander volgt, tja dan gaat het je gewoon niet lukken. Er is namelijk geen one size fits all oplossing wanneer het aankomt op ondernemen.

Want jouw kracht zit hem in jou. Jouw persoonlijkheid en jouw aanpak. Maar ook niet te vergeten jouw prachtige creaties die nu nog voor heel Nederland geheim zijn natuurlijk!

Daarom help ik je met vooral het vinden van JOUW manier. Zodat je gaat opvallen en niet een van de velen bent. Zodat je met zekerheid en zelfvertrouwen je prachtige bedrijf kunt gaan bouwen of laten groeien.

Vrouwen die samen een workshop volgen en uitleg krijgen met haken

Laat mij je helpen van je hobby een goedlopend bedrijf te maken waar jij je salaris mee verdient!

Of dat nou een creatief bedrijf is of een webshop, ik weet precies welke stappen jij kunt nemen voor de groei van jouw bedrijf. Welke strategie en mindset je nodig hebt om te bereiken wat je zo graag wilt bereiken: je producten die als warme broodjes de deur uit vliegen!

Juist omdat ik al 6 jaar ervaring heb weet ik precies hoe jij van je hobby of webshop een goedlopend bedrijf kunt maken waar je zelfs je salaris mee kunt verdienen.

Vrouw die op de computer in een video gesprek coaching geeft

Alleen lukt prima... toch?

Want ja je kunt alleen doen. Inschrijven bij de KvK is zo gepiept. En huppa dan kun je aan de slag.
En met een goede dosis doorzettingsvermogen kom je dan echt een heel eind.

Het enige is: je gaat zo veel sneller als je gebruikt maakt van een business coach. Iemand die het al eens eerder gedaan heeft. En die vooral iets minder dicht op jouw bedrijf zit zodat zij heel goed ziet welke kansen je hebt. Want de echte kansen die er zijn om jouw bedrijf te laten groeien zie je zelf vaak niet!

Ik laat je zien hoe die bestellingen wèl binnen komen in je webshop

Aan mij heb je dan ook meteen een heel praktische coach. Want ik heb het zelf ervaren, weet precies welke dingen je tegen aan gaat lopen bij het groeien van je creatieve bedrijf of webshop.

De invloed van blogs, SEO, pinterest, social media, adverteren, of juist niet.

Maar ook waar je bij jezelf tegenaan gaat lopen. Jezelf serieus nemen, je bedrijf serieus nemen. En daarmee bedoel ik vooral niet een hogere prijs vragen en doen alsof het daarmee gefixt is. Nee, juist je mindset: hoe je met bepaalde situaties omgaat en de mindset die jij moet hebben om jouw bedrijf te laten groeien is waar we samen naar gaan kijken.

We kijken dan dus samen naar wat jij nodig hebt om de lol erin te houden binnen jouw bedrijf. Want dat is uiteindelijk waar jouw klanten op aan gaan haken en wat voor meer omzet zal zorgen.

Op een manier die bij jou past

Wat voor mijn bedrijf goud is, hoeft dat niet voor de jouwe te zijn. Want jij bent mij niet. Het belangrijkste uitgangspunt van mijn coaching is dan ook dat we samen een business voor je bouwen die bij JOU past. Niet bij mij, of bij je buurvrouw of beste vriendin, maar juist bij jou!

En over die beste vriendin gesproken... die snapt vaak niet waar je mee bezig bent of wat je doet. Net als je ouders en je partner.

Wat voelt dat dan eenzaam zeg! Dat zijn voor mij de momenten an de grootste twijfels geweest... Moest ik nog wel doorgaan met mijn droom en mijn bedrijf??

En wat is het heerlijk als je juist op die momenten even een appje kunt sturen en bemoedigende woorden terug krijgt!

Wat je krijgt

Want dat is wel wat je krijgt. Naast tips, hulp en begeleiding wanneer je dat nodig hebt krijg je een cheerleader in je zak! Want juist ook dat heb je nodig als (startende) ondernemer!

Wellicht wil je ook even weten wat er voor praktische zaken bij komen kijken en wat het je gaat kosten.

Concreet krijg je een coach traject van 3 maanden. Die bestaat uit:

  • Wekelijks op maandag een check in moment
  • Maandelijks een online coach call van 2 uur
  • Tussendoor ten alle tijden je vragen stellen of successen delen via What's App
  • Toegang tot andere behulpzame activiteiten zoals de samenwerkochtend
  • Volledig 1 op 1 traject (dus je hebt altijd persoonlijk contact met mij en niet in een groep)

We werken voor minimaal 3 maanden samen. Langer mag altijd, maar door minimaal een kwartaal samen aan de slag te gaan kan ik de beste groei in jou naar boven halen.

Investering: €450,- (ex BTW)*

*Betalen in termijnen is natuurlijk mogelijk!

De dames die jou voorgegaan zijn:

Ik werk vanuit mijn hart, gevoel en intuïtie. Dus de exacte inhoud van het traject stem ik af op wat ik voel dat jij nodig hebt. Klinkt zweverig? Nee hoor, je krijgt daardoor juist precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt!

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismaking. Dit is allemaal geheel vrijblijvend, voel je geen klik dan zit je nog nergens aan vast!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Vrouw achter de computer die zich omdraait

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks