Praktische business coaching

Omdat het soms gewoon fijn is om een cheerleader te hebben die precies weet waar je tegenaan loopt!

In 2017 stapte ik naar het KvK om daar mijn bedrijf in te gaan schrijven. Op dat moment voelde ik me totaal nog geen ondernemer, want ondernemers zijn mannen in een net pak toch? Dat het me zou brengen waar ik nu ben had ik ook totaal niet verwacht trouwens. Want ik startte met een etsy winkeltje met maar liefst 2 gehaakte producten daarin 🤭

Jaren heb ik mijn bedrijf als hobby gezien. Tot er in m'n hoofd een switch om ging: ik wil hier mijn werk van maken en mijn brood mee verdienen!

Na zelf verschillende trajecten bij verschillende (business) coaches gevolgd te hebben besloot ik om zelf (startende) ondernemers zoals ikzelf verder te gaan helpen! Want hoe goed die andere coaches ook hun best deden en hoe veel ik ook van ze geleerd heb, geen van allen snapte precies wat er in mijn bedrijf speelde.
Daarom nu mijn coaching voor ondernemers in de creatieve sector, met of zonder webshop. En ook als je nog moet starten ben je van harte welkom!

Bij de coaching ben jij mijn middelpunt: wat bij jou past en voor jou werkt is waar je je bedrijf omheen gaat bouwen. Met mij als cheerleader die je van steun en tips voorziet. En die je ook af en toe eens een lekkere trap onder je gat geeft zodat je tenminste gaat!

De dames die jou voorgegaan zijn:

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks