De fijnste haaknaalden etui die ik ooit in handen heb gehad!

Vier kleuren en ontwerpen haaknaalden etui's die op elkaar liggen

Een fijn plekje om je mooie haaknaalden op te bergen is altijd fijn. Een etui, zodat je alles bij elkaar kunt bewaren en niks meer kwijt raakt is helemaal geweldig toch? En hoe geweldig zou het dan zijn als je naast je haaknaalden dan ook nog eens je stekenmarkeerders, stopnaalden en een schaartje allemaal bij elkaar kunt bewaren?

Klinkt goed toch? Nou, dat vond ik dus ook! In deze blog ga ik je meer vertellen over de mooie, unieke haaknaalden etui’s die ik in mijn winkel heb.

Verschillende kleuren haaknaalden etui's die over elkaar heen liggen

Kijk en luister mee!

In de onderstaande video kun je de blog hieronder bekijken in video vorm. Dus als je liever luistert en kijkt in plaats van leest dan kun je dat via de onderstaande video doen. Ook super leuk natuurlijk als je de etui’s even in beweging wilt zien in plaats van alleen maar op statische foto’s.

Lees je liever? Dan lees je onder de video gewoon verder hoor!

Oprol etui’s voor haaknaalden en breinaalden

Oké, ik zal even bij het begin beginnen. En dat is eigenlijk al 11 jaar geleden. Ik begon net met breien en zocht iets om mijn breinaalden allemaal bij elkaar te bewaren. Op internet zag ik hele mooie stoffen etui’s langs komen. Die je kunt oprollen en lekker compact bewaren. Maar in de Nederlandse winkels kon ik dat niet vinden. Dan waren het etui’s van plastic met een rits erin. Of een houten of plastic koker waar je de naalden allemaal door elkaar bewaarde. Niet wat ik zocht dus!

Samen met mijn moeder zelf gemaakt

Ik had het er eens over met mijn moeder, die best wel goed kan naaien. En zij zegt, och, dat kunnen we ook zelf maken. Dus zo gezegd, zo gedaan. Eerst een mooie oprol etui gemaakt voor mijn breinaalden. Natuurlijk in kleuren en stoffen waar ik blij van wordt, dus lekker veel geel en oranje 😉

We hebben gewoon lekker veel op google en pinterest gekeken, ik had gelukkig wel een heel duidelijk idee van hoe ik wilde dat het eruit kwam te zien en we zijn samen lekker gaan puzzelen en proberen tot het was zoals ik wilde.

Als ik eerlijk ben dan was het voor mij vooral veel meedenken en instructie geven want naaien kan ik niet zo goed. Of tenminste, niet met de naaimachine, haha. Dus ik heb wel zelf wat geprobeerd maar al snel alles toch weer over gegeven aan mijn moeder die er gewoon vele malen sneller mee was dan ik.

Zelfgemaakte breinaalden etui van stof
Zelfgemaakte etui's voor haaknaalden en breinaalden

Een tweede etui voor rondbrei- en haaknaalden

Een jaartje later had ik de rondbreinaalden ontdekt en speelde ik met het idee om te gaan haken. Daarvoor zijn andere vakken nodig, dus hebben we met de stof die nog over was nog een tweede etui gemaakt ook.

De eerste had lange dunne vakken voor de rechte breinaalden. Rolt op tot een compacte bundel, maar wel dikker naar mate je er meer in stop natuurlijk. De tweede had juist lage, brede vakken. Maar ook hier was weer voldoende ruimte om verschillende maten naalden te splitsen en rolt op tot een mooie compacte bundel.

Dit zijn echt heerlijke etui’s. Ik kan er echt mijn complete voorraad aan haak- en breinaalden in kwijt. Ze zitten inmiddels bommetje vol, en gelukkig hadden we ze al gemaakt met het uitgangspunt dat ik er qua haak- en breinaalden in kon gaan groeien 😆 En ik gebruik ze nu dus nog steeds, inmiddels 10 jaar later!

Samenwerking met Pukkiez

Dat ik dus mega blij ben met mijn zelfgemaakt etui’s mag duidelijk zijn toch? En weetje, ik wil gewoon dat jij ook de mogelijkheid hebt om zo’n mooie uniek etui te hebben. Eentje waarmee je al je naalden bij elkaar hebt. Een probleempje, zoals ik al schreef, kan ik niet zo goed naaien 😅

Dat is dus precies waar Daniëlle van Pukkiez bij komt kijken! Zij is een andere ondernemer en ik ken haar van een netwerkbijeenkomst van vorig jaar. We hadden al snel een klik omdat we allebei een creatieve onderneming hadden. En toen ik serieus met het idee aan de slag wilde voor de haaknaalden etui’s was zij de eerste die in mij op kwam. Zij kan namelijk heel goed naaien en maakt echt de prachtigste dingen van stof!

Na er even samen over gesproken te hebben is Daniëlle voor mij achter haar naaimachine gekropen en heeft een mooi prototype gemaakt. Dit heb ik eerst een paar weken gebruikt voor zij de definitieve versie gemaakt heeft.

De fijnste haaknaalden etui ooit!

Ik was serieus gewoon echt meteen verkocht! De etui die ik toegestuurd gekregen had was zo veel mooier en zoveel meer dan ik had verwacht. Ze had zelf zulke toffe toevoegingen gemaakt!

Okergele haaknaalden etui met bloemen design, opengeslagen
Close up van de haaknaalden etui met ruimte voor stopnaalden en schaar
Close up van hoe de haaknaalden in de haaknaalden etui zitten

Want als ik even eerlijk beken: het lusje voor de stekenmarkeerders en het vakje voor de naalden waren beiden haar idee! En die maken het nu juist tot zo een fijne etui! Want hierdoor heb je dus gewoon echt ruimte voor alles wat je nodig hebt of mogelijk nodig gaat kunnen hebben.

Dat is ook meteen waarom dit wat mij betreft de fijnste haaknaalden etui ooit is. En ik gebruik deze gewoon naast te twee die ik al had! Hier zitten nu alle haaknaalden in die ik regelmatig gebruik. Alle haaknaalden die eerst over mijn hele bureau zwierven en tussen de bank belandden 😜 En niet alleen dat, een aantal stekenmarkeerders in verschillende maten, stopnaalden in verschillende maten en een schaartje.

Super fijn dus, want dat betekent dat als ik een dagje weg ga of op vakantie ga ik gewoon deze etui pak en alles bij me heb wat ik nodig zou kunnen hebben. Maar ook als ik bijvoorbeeld lekker op de bank of op het balkon ga haken dan pak ik deze en heb alles meteen bij de hand!

Kijk nog even naar de detail foto’s onder de knop en als je dan ook enthousiast geworden bent dan kun je de etui natuurlijk ook gewoon bestellen via de knop hieronder!

Close up van de haaknaalden etui met ruimte voor stekenmarkeerders
Close up van het vakje voor de stopnaalden en schaar in de haaknaald etui

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks