Rosarios 4 garens

De mooie garens van Rosarios 4 zijn van super hoge kwaliteit. Dat voel je en zie je meteen! Op deze pagina staan alle garens van Rosarios 4 die ik op voorraad heb bij elkaar.

Je vindt hier garen om te haken en te breien. In heel veel verschillende samenstellingen, kleuren en maten. Van het milieuvriendelijk geproduceerde katoen garen Regata wat je eigenlijk voor al je projecten kunt gebruiken tot bijzondere garens van bamboe of zelfs melk vezels!

Niet alleen plantaardige garens trouwens, er staat ook mooie merino wol tussen, maar ook wat andere dierlijke garens. Wel is dit op diervriendelijke manier geproduceerd, zoals je van Rosarios 4 kunt verwachten.

Over Rosarios 4

Rosarios 4 is een garenmerk uit Portugal wat daar heel groot is. Hun garens worden niet in verweggistan (India, Bangladesh of China) geproduceerd, maar gewoon in Portugal en dus gewoon binnen de EU. Zij hebben als bedrijf verschillende certificaten behaald op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben ze veel oog voor de oorsprong van het materiaal en dat dit op mens, dier en milieuvriendelijke wijze geproduceerd wordt.

Het bedrijf Rosarios 4 is al ruim 40 jaar werkzaam in Portugal en begonnen als familiebedrijf in het verven van garens. Dit kun je nu nog terug zien in de manier waarop het bedrijf werkt, maar ook aan de hoeveelheid kleuren die beschikbaar zijn voor de verschillende garens.

Veel bolletjes amigomira haakkatoen voor amigurumi en kleine projecten bij elkaar

Amigomira

 2,00 incl. BTW

70s - multi (5)

70’s

 14,90 incl. BTW

Twee bollen Merino 4 US wol bij elkaar

Merino 4 US

 4,70 incl. BTW

Rosarios 4 bio bamboe garen in geel, kleurnummer 24

Bio Bamboo

 6,20 incl. BTW

Verschillende bollen Regata haak katoen die bij elkaar liggen, verschillende kleuren duurzaam katoen

Regata

 5,90 incl. BTW

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een kortingsbon van maar liefst 15% korting en een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een kortingsbon in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2020 - 2023 Coras Knit Knacks