Haak Helden Academy

6 termijnen van € 63,00 per maand

De Haak Helden Academy is een online training van 6 maanden. Je betaalt de eerste maand nu, en de volgende 5 maanden worden automatisch afgeschreven.

Lees onder de foto's meer over wat de Haak Helden Academy in houd.

Heb jij altijd al willen leren haken? Misschien al wel geprobeerd maar is het niet gelukt? Heb je het met gratis you tube video’s geprobeerd maar kwam je er niet uit omdat het niet duidelijk genoeg was. Of heb je een workshop gevolgd maar bleef het niet lekker hangen. Laat mij je helpen via mijn Haak Helden Academy!

De Haak Helden Academy is een online cursus van 6 maanden waarin ik je van A tot Z leer haken. We beginnen echt bij het begin: hoe je een haaknaald vast moet houden en een patroon moet lezen. En na het doorlopen van de training weet je hoe je alle basis steken moet maken, kun je in rechte en ronde toeren haken en weet je hoe je kleuren kunt gebruiken. Kortom alles om zelf lekker patronen te kunnen uitkiezen en maken.

De modules zijn mega praktisch opgezet. Aan de hand van tekst en video’s laat ik alles zien en geef duidelijke uitleg. En elke module neem ik je mee in het oefenen van de technieken. Niet door het maken van proeflapjes (al mag je dat natuurlijk wel doen als je daar de behoefte voor voelt) maar juist door het maken van een leuk project waar alle technieken in voor komen.

 

Materialen pakketten

Gedurende 6 maanden krijg je elke maand een nieuw materialen pakket toegestuurd dus heb je altijd alle materialen om het project wat bij die module hoort te kunnen maken.

Het eerste materialen pakket wordt binnen 1 week na aanmelden opgestuurd en alle volgende pakketten steeds ongeveer 4 weken na je laatste pakket. Het maakt dus niet uit wanneer je begint want je krijgt altijd voldoende tijd om het in jouw tempo te doorlopen.

Je mag het echt in jouw eigen tempo gaan doen. Voel niet de druk omdat er een nieuw pakket gaat komen, want je krijgt lifetime toegang. Je kunt de lessen er dus ook altijd weer opnieuw bij pakken als iets een beetje weggezakt is. En mocht je nou de smaak lekker te pakken hebben dan mag je me altijd een seintje geven dat je eerder toe bent aan het nieuwe pakket, dan zal ik hem eerder toesturen. Hierdoor kun je de Haak Helden Academy echt in je eigen tempo doorlopen.

 

Modules

De volgende modules komen aan bod:

  • Module 1: Basisprincipes 1 met bijbehorend project: boodschappen netje
  • Module 2: Basisprincipes 2 met bijbehorend project: Happy Heart sleutelhanger
  • Module 3: Rond haken 1 met bijbehorend project: Mand Maartje
  • Module 4: Rond haken 2 met bijbehorend project: Konijn Sem
  • Module 5: Kleurgebruik met bijbehorend project: Blije Bij
  • Module 6: Textuur aanbrengen met bijbehorend project: Hoofdband Merel

 

Vragen stellen

Natuurlijk kan het zo zijn dat er iets niet duidelijk is, dat je vragen hebt of dat je twijfelt of je het goed doet of goed begrijpt. In dat geval mag je mij ten alle tijden een vraag stellen. Dat is ook precies waarom er een facebook community bij de Haak Helden Academy hoort. Hier kun je je vragen stellen krijg je (zonder oordeel!) hier een antwoord op. Geen enkele vraag is te dom, of te vaak gesteld. Natuurlijk kun je hier ook je gehaakte projecten laten zien!

 

Met de Haak Helden Academy zorg ik er voor dat jij ook een haak held wordt!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een kortingsbon in je mailbox als je je nu aanmeld!

Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2020 - 2022 Coras Knit Knacks