Hoooked haakpakketten

Als je aan Hoooked denkt dan hoop ik dat je denkt aan duurzaam en gerecycled garen. Maar misschien denk je dan ook wel aan T-shirt garen. Van die dikke strips van tricot materiaal. Maar naast dit T-shirt garen heeft Hoooked nog heel veel meer garens! En tegenwoordig hebben ze zelfs allerlei toffe haakpakketten!

Op deze pagina vindt je alleen de haakpakketten van het merk Hoooked. Dit zijn haakpakketjes die ik kant en klaar bij Hoooked heb ingekocht. Uit alle verschillende pakketten heb ik een keuze gemaakt welke ik zelf het leukste vind en die biedt ik jou aan.

De patronen voor deze pakketten zijn ontworpen door verschillende ontwerpers waar Hoooked mee samenwerkt. De pakketten zijn verder ook door hen samengesteld, hierdoor is de samenstelling iets anders dan voor mijn eigen haakpakketten.

Je vindt in al de haakpakketten van Hoooked het haakpatroon in verschillende talen, het benodigde garen en een haaknaald. De pakketten zijn in standaardkleuren beschikbaar, dus je kunt je pakket niet meer verder zelf aanpassen.

Wat er precies in elk pakket zit lees je in de beschrijving van de haakpakketten!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2020 - 2023 Coras Knit Knacks