Haak iedere maand een unieke creatie

Ontvang iedere maand automatisch mijn nieuwste haakpatroon met fikse korting zodat je altijd wat leuks te haken hebt!

Voorbeeld digitaal haakpatroon
Elke maand een nieuw haakpatroon ontvangen, wie wil dat nou niet?

Garen heb je al genoeg, maar leuke haakpatronen kunnen er altijd wel bij!
Voor inspiratie.
Om prachtige dingen te haken.

Als jij nou al genoeg garen en andere materialen hebt maar wel graag nieuwe haakpatronen krijgt dan is het haakpatronen abonnement echt iets voor jou!

Haak lekker met je eigen garen!

Ik snap dat je nog genoeg garen op voorraad hebt, of een merk waar je gewoon heel graag mee haakt. Of juist het project in andere kleuren wilt maken dan die ik gekozen hebt.

Met het haakpatroon abonnement kun je lekker je gang gaan. Je krijgt het patroon, met natuurlijk uitleg over de materialen en kleuren die ik gekozen heb. Maar je kan ook lekker je eigen richting kiezen.

Drie gehaakte pompoenen bij elkaar met bladeren en dennenappels
Je bent de eerste bij nieuwe haakpatronen

Nieuwe haakpatronen komen bijna altijd als eerste beschikbaar via het haakpatroon abonnement. Je hebt dus niet alleen maandelijks een nieuw haakpatroon maar ook nog eens een primeur!

En dat allemaal super makkelijk gewoon, automatisch in je mailbox. Je hoeft er niets extra's voor te doen behalve op de knop downloaden in de mail drukken!

Leuke korting op de patronen, en meer!

Niet alleen krijg je dus maandelijks een nieuw patroon toegestuurd die nog niet los te bestellen is. Je krijgt hier ook nog eens een leuke korting op!

Niet alleen op de patronen trouwens, maar ook op de materialen. Zodat als je dan toch een keertje garens of wat anders nodig hebt je dit met een leuke korting kunt inkopen.

En dat allemaal voor slechts €3,99 per maand!

Echt een spotkoopje, want koop je mijn haakpatronen los dan betaal je al snel minimaal €5 per patroon.

Goed geteste en gedegen haakpatronen

Als je al eens eerder een haakpatroon van mij gevolgd hebt dan weet je dit al. Maar ken je mij nog niet dan licht ik graag nog even toe hoe mijn haakpatronen er uit ziet.

Mijn haakpatronen zijn altijd getest. Niet alleen door mijzelf, maar ook door andere haaksters. Zij halen eventuele foutjes eruit en zorgen dat de tekst goed te begrijpen is. Dat het patroon ook duidelijk is als je geen idee hebt.

Daarnaast staan mijn patronen vol met foto's en extra informatie waar nodig. Mocht je er toch nog niet uit komen dan kun je ook altijd een vraag stellen, die beantwoord ik met liefde.

Om al deze redenen zijn mijn haakpatronen dus altijd kooppatronen.

Gehaakte tas Layla gemaakt door tester Annika in 3 kleuren

Tas Layla gehaakt door tester Annika in drie kleuren

Wat kun je iedere maand verwachten?
  • Een nieuw door mij ontworpen haakpatroon in je mailbox dat nog niet los te bestellen is
  • Een kortingscode van 10% korting die te gebruiken is zo vaak als je wilt en zo lang je lid blijft zodat je zelf je garen en materialen kunt bestellen en kunt kiezen in welke kleuren je het project haakt
  • Toegang tot de facebookgroep om je mooie creaties te laten zien en vragen te stellen
Veel variatie

Omdat je met haken zoveel verschillende dingen kunt maken vind ik het jammer als je je maar tot één ding beperkt. Met het Haakabonnement krijg je dus ook steeds verschillende patronen. De ene keer is het een knuffel, de volgende keer een tas, dan een mand, een sjaal, etc. Je gaat dus altijd met de laatste haaktrends mee en seizoensgebonden producten aan de slag.

Ik kondig van te voren niet aan welk patroon je krijgt dus het is ook nog eens een leuke verrassing wat je elke maand weer gaat maken!

Hieronder vind je een galerij van een aantal van de voorgaande projecten

Benodigdheden

Ik snap volledig dat het fijn is om te weten waar je aan toe bent wat betreft de benodigdheden voor het patroon dat je gaat maken. Daarom staat in de mail met het patroon dat je krijgt altijd beschreven welke materialen je nodig hebt. Daarnaast krijg je dus de kortingscode waarmee de je materialen met korting kunt aanschaffen! Want tja, het leven is al duur genoeg toch 😉

Haak ook aan!

Het haakpatroon abonnement is een doorlopend abonnement. Je betaalt de eerste maand nu, en de volgende maanden (totdat je opzegt) worden automatisch afgeschreven. Opzeggen kan heel gemakkelijk via de mail.

Voor slechts €3,99 per maand ontvang jij elke maand een nieuw en uniek haakpatroon!

Vul het onderstaande formulier in en je krijgt het patroon van deze maand toegestuurd zodra deze klaar is!

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

Betaalopties

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks