Happy Me Box, Happy YOU Box, wat is nou eigenlijk het verschil?

Cadeaupakket voor moederdag, thee en haakpakket om sleutelhanger te haken

Yes! De Happy Me Box is helemaal vernieuwd. Maarre, nu is er de eenmalige Happy Me Box, het Happy Me Box abonnement en er is ook nog de Happy YOU Box… Nu hoor ik je denken, “wat is nou eigenlijk het verschil tussen al deze toffe pakketten?” Nou precies dat is wat ik je in deze blog ga uitleggen. Lees lekker verder en ontdek wat het verschil is tussen de Happy Me Box en de Happy YOU Box.

Preview van de inhoud van de Happy Me Box van juni 2022

De oude Happy Me Box

Eerst nog even een stapje terug naar de oude Happy Me Box. En dan vooral wat ik daarmee voor ogen had. Dat was namelijk een prachtig verwenpakket. Met een verrassingselement erbij, dus je wist nooit precies wat je zou krijgen, maar wel het thema. Daarbij zat dan een prachtig, door mij gehaakt, product. En dat concept is mooi, sta ik nog steeds achter hoor. Dus als je zoiets wil als bijvoorbeeld een cadeaupakket, dan kan dat altijd. Stuur even een berichtje en dan hebben we het er samen over.

Alleen past het niet meer bij mijn vernieuwde zielsmissie. Ik ben er kort geleden achter gekomen dat wat ik het allerliefste doe is mensen kennis laten maken met het haken en ze aan het haken te houden. Ik heb al verschillende keren geschreven over de prachtige voordelen van het haken, wat het haken mij brengt en wat het haken jou kan brengen.

Een prachtige box waarbij IK voor jou ga haken past daar dus niet bij. En, laat ik maar even eerlijk en transparant zijn, daar ging ook steeds best wel wat tijd in zitten. Uiteindelijk heb ik maar 1 paar handen en ben ik zelf dan dus de bottleneck om mijn bedrijf te laten groeien. Dus is er een prachtig nieuw concept uitgekomen.

De vernieuwde Happy Me Box

Nou is het eigenlijk heel simpel hoe die Happy Me Box dan vernieuwd is. In plaats van eens per kwartaal komt er nu elke maand een mooi pakket beschikbaar. Want tja, ik hoef mijzelf geen tijd meer te geven om 10x hetzelfde product te haken. En, naast dat ik voor jou ga haken ga jij zelf lekker haken.

Het grootste verschil is dus eigenlijk in voor WIE de Happy Me Box bedoeld is. Voorheen was hij gericht op de creatieve linker handen. Terwijl het nu dus een pakket is waarmee je zelf lekker mag gaan haken.

Die creatieve linker handen zijn er, dat weet ik. Ik kan iedereen wel aan het haken krijgen, maar ja, er zijn altijd mensen die het niet lukt, hoe goed ik ook uitleg. Om hun ook toegang te geven tot mooie gehaakte producten zou ik aan het haken gaan. En dat doe ik ook nog steeds wel, maar tegen een eerlijk bedrag ten opzichte van de tijd die ik er in steek.

Wat ik in de praktijk ook zag is dat veel van mijn hakende klanten de box bestelden. Want zij houden ook van mooie gehaakte producten natuurlijk. Dus kwam daar de Happy Me Box uit zoals hij nu is. Met mooie goodies die een verrassing zijn en een patroon met materialen wat jij zelf lekker kunt gaan haken. Voor een ultiem moment van ontspanning, elke maand weer.

Gehaakte boodschappentas met garen van linnen en katoen en stekenmarkeerder

Eenmalig of abonnement, wat is het verschil?

Als je bij de Happy Me Box pakketten gaat kijken dan zie je twee opties staan. Je kunt kiezen voor een eenmalig pakket of een abonnement. Eigenlijk zit er geen verschil tussen de eenmalige Happy Me Box en het membership. Maar laat ik wel weer eerlijk zijn, ik heb hem wel als abonnement bedacht. Dat is de optie waarbij je elke maand een prachtig pakket krijgt, om met mooie duurzame materialen aan de slag te gaan. Af en toe eens garens en andere materialen te ontdekken die je nog niet kent. En misschien zelfs wel projecten of haaktechnieken kunt uitproberen die je nog niet kent of waar je niet zo in thuis bent.

Maar ik snap natuurlijk helemaal dat als jij onbekend bent met een abonnement dat je twijfelt. Dat je het spannend vindt om meteen aan een maandelijkse betaling vast te zitten. En dat is dus precies waarom de eenmalige box bestaat. Dan kun je hem een keertje uitproberen. Of er voor kiezen om één maand mee te doen als er een patroon in zit wat je heel graag wilt haken.

Maar het is natuurlijk ook een mega tof idee om de Happy Me Box als cadeau weg te geven. Want zoals bij al mijn pakketten wordt ook de Happy Me Box netjes ingepakt en de goodies worden ook echt als een cadeautje ingepakt. Hierdoor is dit een super geschikt cadeau idee.

Oké, en de Happy YOU Box dan?

Cadeaupakket voor moederdag, thee en haakpakket om sleutelhanger te haken

De Happy YOU Box is echt een cadeaupakket. Perfect om als moederdag (of vaderdag!) cadeau te geven. Of als juffencadeau aan het einde van het schooljaar. Maar ook voor een verjaardag of aan iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken. Of zelfs als relatiegeschenk aan je klanten, werknemers of iedereen waar je dat jaar mee samengewerkt hebt.

Statische inhoud

Het allerbelangrijkste verschil tussen de Happy Me Box en de Happy YOU Box is dat die laatste een statische inhoud heeft. Waar de inhoud van de Happy Me Box elke maand veranderd is dat bij de Happy YOU Box niet zo. Hier zit altijd hetzelfde patroon in, met dezelfde materialen. De thee die je krijgt kan wel verschillen, afhankelijk van de tijd van het jaar waarin je de box besteld en laat bezorgen. Er zit namelijk een thee in die bij de tijd van het jaar past. Want vlak voor de kerst zit je niet op Lente Droom thee te wachten natuurlijk 😉

Naast de thee en het haakproject zit er ook een mooie kaart bij de Happy YOU Box. Deze kun je zelf nog schrijven, maar ik kan hem ook voor je schrijven als je mij je boodschap doorgeeft via het opmerkingen veld. Je kunt hierdoor dit pakket dus ook rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen. Het past ook door de brievenbus dus dit pakket is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor wanneer iemand door tante Cor, of gewoon een flinke griep, geveld is en even niet zoveel kan.

Het belangrijkste verschil tussen de Happy Me Box en de Happy YOU Box

In de voorgaande tekst heb ik het al wel een beetje benoemd. Maar een overzichtelijke samenvatting vind ik zelf altijd wel fijn, dus hier nog even de belangrijkste verschillen tussen de Happy Me Box en de Happy YOU Box op een rijtje.

  • De Happy YOU Box heeft een statische inhoud terwijl de Happy Me Box elke maand andere inhoud heeft.
  • De Happy Me Box is exclusief, tenzij er restanten zijn is de box niet te krijgen nadat de maand voorbij is. De Happy YOU Box blijft altijd beschikbaar
  • De Happy YOU Box is perfect als cadeautje voor een ander. De Happy Me Box is juist perfect om jezelf cadeau te geven.
  • De Happy YOU Box is eenmalig en heeft geen optie voor een abonnement, de Happy Me Box wel.

Maar er zijn natuurlijk ook een paar overeenkomsten. De belangrijkste daarvan is dat beide pakketten haakpakketten zijn. Dus in beide gevallen ga jij zelf, of de ontvanger, lekker haken met een patroon dat door mij ontworpen is. Beide pakketten worden mooi ingepakt. Want of het nou een cadeautje voor jezelf of voor een ander is, ik wil altijd dat degene die het uitpakt voelt dat zij/hij een cadeautje aan het uitpakken is. Al is dat trouwens zo voor alle pakketten die ik verstuur.

Nou, nu heb jij genoeg informatie om te bepalen of de Happy Me Box of de Happy YOU Box beter bij jou, jouw ontvanger en/of de gelegenheid past. Heel veel geef, ontvang en haakplezier!

Shop de producten uit deze blog

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

Betaalopties

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks