Happy Me Box Membership

Ontvang iedere maand een prachtig haakpakket dat een feestje is om uit te pakken!

Preview van de inhoud van de Happy Me Box van juni 2022
Een abonnement, speciaal voor jou, ervaren haakster

De Happy Me Box is een abonnement speciaal voor jou als ervaren haakster. Ik hoef je niet meer te vertellen hoe fijn het haken is. Dat het heerlijk ontspannend is, dat je er zen van wordt.

Wel ben je soms een beetje inspiratieloos. Weet je niet zo goed wat je nu toch weer moet gaan haken. En dat is waar een haakabonnement heerlijk voor is. Want je krijgt elke maand een prachtig pakket thuisgestuurd met materialen en een patroon. Hoef je even niet zelf te beslissen wat je nu weer gaat haken.

Want gemak dient de mens, dus ook hiermee mag je het er lekker van nemen hoor!

Bijzondere en duurzame garens uitproberen

Er zijn inmiddels best wat verschillende leuke haakabonnementen. Je had natuurlijk de YLA box, maar inmiddels zijn er een heel stuk meer, allemaal van verschillende prijs categoriën. Wat maakt de Happy Me Box nou zo leuk en bijzonder? Dat je niet met doorsnee garen aan de slag gaat!

Er is natuurlijk niks mis met de garens van ByClaire, Scheepjes, Durable of StyleCraft. Maar die ken je natuurlijk al lang! Met de Happy Me Box wil ik je uitdagen om eens wat nieuws te proberen. Wie weet zit er wel je nieuwe favoriete garen tussen!

Daarnaast zijn de garens die in de Happy Me Box zitten altijd duurzaam. Dat wil zeggen, geproduceerd met oog voor mens, dier en milieu. Je zult dus nooit acryl garens tegen komen in de box.

Materialen pakket voor Jenni de Jellyfish, garen, vulling en veiligheidsoogjes
Je bent de eerste bij nieuwe dingen

In veel gevallen komen nieuwe garens die ik ontdek eerst in de Happy Me Box. Natuurlijk meteen met een patroon erbij zodat je ze op een fijne manier kunt uitproberen.

Hetzelfde geldt trouwens ook voor de patronen. Het patroon wat in de Happy Me Box zit zijn bijna altijd speciaal voor de box ontworpen en komen pas (veel) later los in de winkel beschikbaar.

Je hebt dus eigenlijk altijd wel een primeur als je de Happy Me Box ontvangt.

Verwen jezelf met iets moois

Naast mooie garens zit er ook altijd één of meerdere goodies bij. Die helemaal passen bij het thema van die maand.

Natuurlijk werk ik daarbij vooral met andere zelfstandig ondernemers uit Nederland en België. De Happy Me Box is dus ook een hele leuke manier om andere ondernemers uit Nederland en België te leren kennen!

Dit zijn trouwens altijd ondernemers waar ik zelf heel blij van wordt. Ondernemers waarvan ik weet dat zij, net als ik, goeie kwaliteit producten leveren die duurzaam en/of natuurlijk in oorsprong zijn.

De spullen in de Happy Me Box worden trouwens ook nog eens heel mooi ingepakt. Hierdoor wordt het echt een momentje in de maand om jezelf even te verwennen, tot rust te komen en lekker te ontspannen met het uitpakken.

Ingepakte cadeautjes voor lente Happy Me Box, cadeaupakket, verwenpakket
Wat kun je iedere maand verwachten?
  • Een nieuw digitaal patroon
  • Garen en andere materialen die nodig zijn voor het maken van het patroon
  • Stekenmarkeerder in thema
  • Haaknaald, alleen bij je eerste pakket of wanneer er een nieuwe maat gebruikt wordt (dus je hebt bij 6 maanden lid zijn straks niet 6x een 4 mm haaknaald 😉)
  • Goodie van een zelfstandig ondernemer. Leer nieuwe ondernemers uit Nederland kennen en probeer nieuwe duurzame en/of natuurlijke producten uit.
  • Thee en wat lekkers
Verzending

De Happy Me Box wordt elke maand rond de laatste vrijdag van de maand verzonden. Super leuk natuurlijk is dat de box gratis verzonden wordt!

Let op: Het pakket van februari wordt vanwege de huishoudbeurs in de eerste week van maart verstuurd!

Thema van februari: Haken als ontspanning

Voor mij is haken puur ontspanning. Eén van de dingen die ik jou met de Happy Me Box elke maand weer wil laten ervaren is precies dat. Hoe heerlijk haken is en vooral hoe ontspannend het is. En dat je met lekker ontspannend bezig zijn zo maar ineens iets heel schattigs in je handen hebt! Of mooi, of leuk, of vrolijk, of...

Dus met het patroon van de Happy Me Box van februari ga je aan de slag met een super leuke vogel. Heel simpel opgezet, met vrijwel geen onderdelen die je aan hoeft te naaien, maar wel voor een super schattig effect!

Je haakt de vogel met Regata van Rosarios 4. Naast een volle bol blauw krijg je voldoende zwart voor de accenten. Daarnaast heb je ook vulling en oogjes nodig om de vogel te haken. Dat zit natuurlijk ook gewoon in het pakket! Natuurlijk de duurzame vulling van Hoooked en een paar zwarte veiligheidsoogjes.

De stekenmarkeerder en goodie passen ook perfect bij dit thema. De stekenmarkeerder wordt weer gemaakt door Kelly van Studio Kellebel. Zij heeft een hele leuke parkiet steekmarkeerder gemaakt voor bij dit leuke patroon. Het cadeautje blijft natuurlijk nog even geheim, dat is wel zo leuk 😉

Haak ook aan!

Het Happy Me Box Membership is een doorlopend abonnement. Je betaalt de eerste maand nu, en de volgende maanden (tot dat je opzegt) worden automatisch afgeschreven. Opzeggen kan gemakkelijk via de mail.

Voor slechts €37,00 per maand ontvang jij ook elke maand zo'n prachtig haakpakket met alle materialen, patroon en toffe goodies!

Wil je liever eerst eens kijken of het wat voor je is? Of het pakket cadeau doen aan een ander? Kijk dan eens bij de eenmalige Happy Me Box!

Enthousiast geworden om ook elke maand zo'n mooi haakpakket te ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en je krijgt de Happy Me Box van deze maand opgestuurd wanneer deze verzonden gaat worden!

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een kortingsbon van maar liefst 15% korting en een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een kortingsbon in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2020 - 2023 Coras Knit Knacks