Happy Me Box Membership

€ 37,00 per maand

Het Happy Me Box Membership is een doorlopend abonnement. Je betaalt de eerste maand nu, en de volgende maanden (tot dat je opzegt) worden automatisch afgeschreven. Opzeggen kan gemakkelijk via de mail.

Lees onder de foto's meer over wat het Happy Me Box Membership in houd.

Dit is HET membership voor jou als je van haken houdt! Met dit abonnement krijg je iedere maand een nieuw patroon met een prachtig pakket met materialen toegestuurd. Specifiek voor als jij al kunt haken en kennis wil maken met mooie nieuwe materialen die je nog niet kent. Met steken of technieken die je nog niet kent of waar je zelf misschien niet zo snel voor zou kiezen, juist om eens te proberen of het niet toch wat voor je is. Of gewoon om jezelf uit te dagen!

Als ervaren haakster weet jij al dat haken leuk is. Dat het fijn en ontspannend is. Dat hoef ik je niet meer te gaan vertellen. Met dit pakket krijg je iedere maand een mooi patroon toegestuurd, en alle materialen die er voor nodig zijn. Daarnaast zit er een leuke goodie bij in die helemaal bij het thema van die maand past. Juist voor jou als je jezelf lekker wilt verwennen met iets moois en even een rust moment in de maand wil inplannen.

 

Wat kun je iedere maand verwachten?

  • Een nieuw digitaal patroon
  • Garen en andere materialen die nodig zijn voor het maken van het patroon
  • Stekenmarkeerder in thema
  • Haaknaald, alleen bij je eerste pakket of wanneer er een nieuwe maat gebruikt wordt (dus je hebt bij 6 maanden lid zijn straks niet 6x een 4 mm haaknaald 😉)
  • Goodie van een zelfstandig ondernemer. Leer nieuwe ondernemers uit Nederland kennen en probeer nieuwe duurzame en/of natuurlijke producten uit.
  • Thee en wat lekkers

 

Thema van oktober: Cozy and warm

Het begint al weer flink herfst te worden. Veel wind en regen de afgelopen periode en de temperatuur daalt flink. Tijd om het binnen gezellig te maken en je (weer) lekker warm te kleden. Tel daar de rijzende energieprijzen bij op en ik heb behoefte om me echt lekker warm te kleden. Dus heb ik voor binnen (en buiten) heerlijk zachte en warme vingerloze wanten ontworpen.

Het patroon dat je hier bij krijgt is echt super (al zeg ik het zelf!) want je kunt de wanten helemaal aan jouw eigen voorkeur en maat aanpassen. Hou je er van, net als ik, om je knokkels vrij te houden dan doe je dat, of wil je er zelfs complete wanten van maken dan zit er voldoende informatie bij om dat ook te kunnen doen! En voldoende garen natuurlijk 😉

Want natuurlijk ga je ook weer met een tof garen aan de slag. Ik heb voor dit garen een heerlijk zacht merino garen uitgekozen. Als je voor deze Happy Me Box kiest ga jij weer als eerste aan de slag met dit gave nieuwe garen!

De stekenmarkeerder en goodie passen ook helemaal bij het herfstige thema van deze maand. De steekmarkeerder wordt een toffe pompoen die gemaakt is door Kelly van Studio Kellebel. De goodie blijft zoals altijd natuurlijk nog even een verrassing, wel zo leuk!

Verzending

De Happy Me Box wordt elke maand rond de laatste vrijdag van de maand verzonden. Super leuk natuurlijk is dat de box gratis verzonden wordt!


Wil je liever eerst eens kijken of het wat voor je is? Of het pakket cadeau doen aan een ander? Kijk dan eens bij de eenmalige Happy Me Box!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een kortingsbon in je mailbox als je je nu aanmeld!

Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2020 - 2022 Coras Knit Knacks