Het einde van 2020 is eindelijk in zicht!

photo-1535408913330-a71d0a3e29ba-ef1f4c7e-f7467839-1920w.jpg

Wow, wat hebben we een vreemd en bewogen jaar gehad zeg! Een jaar met een wereldwijde pandemie, met maatregelen die om dat in te perken die we ons een jaar geleden nog niet konden voorstellen. En dat is nu allemaal heel ‘normaal’.  En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben klaar om door te gaan naar volgend jaar hoor! Voordat ik door kan gaan met volgend jaar en naar mijn doelen van volgend jaar kan kijken is het nodig dat ik nog even terugblik op het afgelopen jaar. Nu het einde van 2020 bereikt is is dat een goed moment, en ik neem jou graag daarin mee.

Foto van de instagram berichten van 2020 met de meeste likes

2020 was lastig en ingewikkeld

Er zijn veel dingen die ik als lastig en ingewikkeld ervaren heb. Ik werk ook nog in de zorg en ik heb de eerste maanden van de uitbraak in Nederland met vreselijke schuldgevoelens gekampt. Oud klasgenoten stonden op de IC, aan de front linie. Oud collega’s moesten op de corona afdeling van hun organisatie werken, weer aan de front linie. En ik, ik kon mijn werkzaamheden gelukkig makkelijk ombouwen om ze grotendeels vanuit huis te doen…

Daar heb ik me stiekem enorm schuldig over gevoeld. Maar niet alleen dat ik het kon, maar dat ik ook niet anders zou willen… In april kreeg ik nog een baan aangeboden wat uiteindelijk vanwege andere redenen niet door ging, maar mijn toekomstige collega’s hadden mij zonder met mij te overleggen besloten dat ik wel op de corona afdeling kon werken. Ik was er woest over dat dat zonder overleg ging, maar het had ook ineens heel duidelijk gemaakt voor mij dat ik dat absoluut niet wilde. En daar voelde ik me dan wel weer een beetje schuldig over. Want ik heb de opleiding, ik ben bevoegd en bekwaam om het uit te voeren.

Maar, ik wil het niet. Ik wil niet mijn eigen gezondheid op die manier op het spel zetten. En die van mijn man. Daarnaast ben ik nooit iemand geweest voor de ‘snelle’ afdelingen, zoals de spoedeisende hulp of de IC. Dus ik denk ook niet dat ik op een corona afdeling tot mijn recht kom. Inmiddels kan ik en durf ik dat zo te zeggen, inmiddels weet ik ook dat het belangrijk is dat er ook verpleegkundigen overblijven voor de gewone zorg. Want het is reuze belangrijk dat dat ook door blijft gaan. 

Maar er gebeurden ook veel mooie dingen in 2020

Maar er zijn ook een heleboel mooie dingen gebeurd voor mij. Ik ben zo gegroeid dat ik mijzelf bijna niet meer herken! Door alle gekkigheid ben ik gedwongen beter te kijken naar wie ik ben, wat ik doe en wat nou ECHT bij mij past en wat ik nou ECHT wil.

Om me daar verder in te verdiepen en te ontdekken heb ik een paar hele toffe investeringen gedaan in mijn bedrijf en mijzelf. Allereerst ben ik echt naar mijn creatieve onderneming gaan kijken als een bedrijf, als een onderneming. En ik wilde er meer mee. Dat wil ik eigenlijk al heel lang. Maar heb veel gehoord dat dat niet realistisch is, dat ik dat niet kan en nog meer van dat soort dingen. Dus liet het dan maar weer gaan.

Maar nu niet meer! Het begon met een investering in meer structuur in mijn social media en mijn verlangen naar meer zichtbaarheid. Meer gaan staan voor wie ik ben.

Door het traject wat ik bij Nicole gevolgd heb hiervoor ben ik nu veel meer bezig met wat mij blij maakt, en durf ik steeds meer te gaan staan voor wie ik nou ECHT ben.

En dat is te zien aan alles! Aan mij gezicht, aan mijn posts, zowel de foto’s als de teksten!

Foto van een vrouw die met een grote lach een heleboel bollen garen vast houdt

Ik heb daarnaast nog een fikse investering gedaan. Want ik ben aan de slag gegaan met een business coach! Dat had ik dus echt niet verwacht ooit te gaan doen, laat staan dit jaar! Maar daar heb ik nu al zo enorm veel van geleerd!

Ook heb ik doordat ik steeds meer in mijn kracht ben gaan staan een heleboel andere toffe ondernemers leren kennen! En wow wat is het gaaf om het samen te doen!

Overzicht foto van de 9 berichten van 2020 waar de meeste reacties op waren

Mijn hoogtepunt van 2020

Tja, eigenlijk heb ik niet echt één hoogtepunt. Maar als ik zou moeten kiezen voor mijn allerbeste herinnering van dit jaar dan is het toch wel de online herfstmarkt waar ik eind oktober aan mee deed. Ik had totaal niet verwacht zo veel pakketjes te verkopen dat weekend, daar was ik compleet van omver geblazen. Vooral ook omdat het eigenlijk geen nieuwe producten waren, maar producten die ik zelf heel erg leuk vind en al drie jaar in m’n winkel stonden!

Verder ben ik enorm trots dat ik steeds meer van mijzelf laat zien. Dat ik weer begonnen ben met bloggen. Dat ik steeds meer durf te gaan staan voor wat ik belangrijk en mooi vindt: duurzaamheid en de kleuren waar ik echt van aan ga. En natuurlijk dat ik steeds meer durf te kiezen voor waar ik blij van wordt, creativiteit, ondernemen en kleur!

Nu het einde van het jaar er is: wat was jouw hoogtepunt van 2020?

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks