Deadline bestellen feestdagen: Je hebt nog 34 dagen de tijd!

photo-1512474932049-78ac69ede12c-1920w

Ken je dat gevoel? Je hebt net dat super gave, vet te gekke, ultieme cadeau gevonden voor jezelf of juist voor een familielid of vriend(in) en dan kan het niet meer op tijd bezorgd worden! Dat is balen natuurlijk! Maar dat kan je voorkomen door op tijd op zoek te gaan naar je cadeautjes voor de feestdagen. En die deadline voor bestellen is een stuk eerder dan je zou denken!

Oké, ja het is nog maar oktober, maar toch begin ik al over de sinterklaas- en kerstcadeautjes. En dat je op het moment van schrijven van deze blog nog maar 34 dagen de tijd hebt om te bestellen. Waarom? Lees verder en ik leg het je uit!

Handgemaakt kost tijd

Oké, laat ik even heel eerlijk wezen. Als je hier, mijn blog, zit te lezen dan ga ik er van uit dat je interesse hebt in een handgemaakt cadeautje, voor jezelf of iemand anders voor de aankomende feestdagen. Of misschien wil je wel iets voor iemand anders gaan haken. En handgemaakt is echt heel anders dan een product bij een grote winkel kopen.

Want het kost tijd om een product met de hand te maken, afhankelijk van de techniek kan het product tijdrovend zijn om te maken. En misschien heb je ook nog wel wensen, wordt het speciaal voor jou op maat gemaakt. Want dat is dan weer het super gave van handgemaakte cadeautjes! Maar dat personaliseren kost ook wel weer extra tijd natuurlijk.

Dus, zorg er voor dat je niet tot het laatste moment wacht met bestellen, want dan ben je misschien wel te laat. Wanneer je dan moet gaan bestellen hangt dus ook heel erg af van het soort product en de creatieve ondernemer waar je het gaat kopen. Dat kan dus betekenen dat je al in oktober moet gaan bedenken wat je voor de kerst wil gaan geven!

Online bestellen en verzenden

Wat nog meer mee speelt met de deadline voor bestellen is de verzendtijd. Naast de tijd die het kost om iets met de hand te haken, of je dit nu zelf doet of door mij laat doen, kost ook het verzenden tijd. De laatste jaren is het allemaal al veel drukker bij de post- en pakketbezorging. En met de feestdagen, en eigenlijk al zo’n beetje vanaf Black Friday, de laatste vrijdag van november, wordt het bijzonder druk.

De afgelopen jaren hebben laten zien dat het al vanaf ongeveer een week voor Black Friday, tot ongeveer half januari aanzienlijk drukker was bij de post- en pakketbezorging. Dus ook vanuit dat oogpunt kan je maar beter eerder zijn dan later zodat je zeker weet dat je met de feestdagen niet teleurgesteld wordt!

Zo hou ik zelf aan dat bestellingen voor Sinterklaas vóór 16 november geplaatst moeten zijn.
Bestellingen voor kerst en/of oud en nieuw moeten vóór 30 november geplaatst zijn. Daarna kan ik geen garantie meer geven dat het op tijd komt!

Naast mijn eigen deadline voor bestellen is het natuurlijk ook van belang dat je de berichten vanuit de verzendpartijen in de gaten houdt. In voorgaande jaren heeft PostNL zelf ook al vroeg bericht gegeven over de verwachte drukte.

Tips en ideeën

Als je bij mij wil neuzen voor wat leuks dan raad ik je aan om eens in de volgende pagina’s te kijken:

  • Eenmalige Happy Me Box, dit luxe haakpakket is echt geweldig om cadeau te geven. Mooi ingepakt, met alle materialen erbij en natuurlijk leuke goodies!
  • Haakpakketten, leuke kant en klare pakketten waar je direct mee aan de slag kunt.
  • Stekenmarkeerders, prachtige en vrolijke luxe handgemaakte stekenmarkeerders. Elke haakster zal hier een dikke lach van krijgen!
  • Haaknaalden etui’s en project tassen, een perfect en uitgebreid cadeau, voor jezelf of een ander. Met deze etui’s en tassen heb je er nooit meer één nodig!
  • Gehaakte producten, je vindt hier echt van alles. Van scrunchies tot sleutelhangers, van woondeco tot knuffels. Kleurverzoeken zijn welkom!
  • Haakcadeautjes, van luxe haakpakketten tot leuke kleine cadeautjes.

Of neem gewoon even een kijkje op de speciale hebbedingen pagina! En als je een idee voor een speciaal product hebt wat nu nog niet beschikbaar is dan kun je altijd een berichtje sturen via de contact pagina! Let ook dan op de deadline voor bestellen, maar hier zal ik je ook over inlichten nadat je contact op neemt.

Shop de producten uit deze blog

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks