Jouw Focus op Succes

Jouw Focus op Succes is speciaal voor creatieve ondernemers met meer ideeën dan tijd: hou de focus in je bedrijf en behaal je doelen!

Zoveel ideeën...

Borrel borrel....
Plop, plop, plop....

 

Dat is het geluid van de ideeën die door je hoofd heen schieten. Je begint aan het eerste en voor je het weet heb je nog 5 dingen die je graag wilt gaan ontwikkelen of de wereld in slingeren. En onder tussen gaan de gewone dingen ook nog door.

De webshop vraagt ook nog aandacht, want die SEO moet eigenlijk nog, en je hebt ergens iets over Pinterest gelezen, maar dat komt er ook maar niet van.

Je to do lijst wordt als maar langer en je probeert er wat aan te doen maar alles is maar half bakken. Eigenlijk niet met de focus en aandacht die je het graag wilt geven.

Groei vergt focus

Maar als je wil groeien met je bedrijf dan heb je focus nodig. En dan natuurlijk wel focus op de juiste dingen. Anders blijf je maar in het wilde weg werken zonder dat het je het resultaat geeft wat je zo zoekt.

Nee, juist focus op die dingen die zorgen voor het behalen van de doelen voor jouw bedrijf. Zodat je het goed aanpakt en je kostbare tijd besteed aan die zaken die er voor zullen zorgen dat jouw bedrijf goed blijft werken voor jou.

Tijd voor actie!

Dat het tijd voor actie is weet je waarschijnlijk best wel... Maar omdat nu zo maar in je eentje te doen, dat is gewoon mega lastig! Laat mij je dus helpen om die focus te houden!

Vrouw die buiten op een bankje bezig is met haar telefoon

Zo zorg ik er voor dat je die focus op jouw succes houdt

Het fijne van Jouw Focus op Succes is dat het heel laagdrempelig is. Je krijgt eens per week een berichtje van mij waarbij ik even bij je incheck. Onder andere waar jouw focus voor de komende week ligt, maar natuurlijk ook gewoon even hoe het met je gaat. Want als zelfstandig ondernemer ben jij jouw bedrijf, dus als je niet lekker in je vel zit dan heeft dat vaak meteen z'n weerslag op je bedrijf.

Door het beantwoorden van de vragen hou je meer focus op waar je heen gaat. Je staat bewuster stil bij wat er gebeurd in je bedrijf en je leven waardoor je ook beter kunt zien waar je heen gaat als je zo door blijft gaan.

Dit alles zodat jij juist je doelen gaat behalen!

Zonder grote tijdsinvestering

Wat Jouw Focus op Succes zo bijzonder maakt is het van jou geen grote tijdsinvestering vraagt. Geen coaching waar je tijd voor vrij moet maken in je drukke planning. Geen reistijd. Maar gewoon een appje die je kunt beantwoorden wanneer het jou uit komt. Als dat is terwijl je toch even op het toilet zit, helemaal prima joh!

Jouw Focus op Succes leert je om regelmatig stil te staan bij waar je bent, waar je heen gaat en hoe je daar gaat komen. Het leert je om focus te houden op je doelen, zodat je ze ook echt gaat bereiken.

Eerst een kennismaking

Natuurlijk reageer ik ook op de antwoorden die jij op de vragen geeft. Stuur ik je bij als je alle kanten op vliegt en juist je focus kwijt bent.

Maar wat ik daarbij heel belangrijk vind is dat mijn tips en adviezen aansluiten bij jouw bedrijf en bij jou. Daarom krijg je na aanmelding eerst een kennismaking. Zodat ik jou en jouw bedrijf leer kennen. We kunnen dan meteen jouw focus punten samen boven tafel krijgen.

Vrouw die op haar telefoon aan het werk is

Dit is Jouw Focus op Succes

✨ Elke maandag een check in, zodat je focus houdt op je doelen

✨ Vragen die verder gaan dan de basis, zodat je positiever naar je bedrijf leert kijken

✨ Eerst een kennismaking van 60 minuten, zodat ik jou en jouw bedrijf leer kennen

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden. Na betaling krijg je nog een aparte mail met de factuur. Daarna zal er elke maand rond dezelfde datum geld afgeschreven worden. Je ontvangt daarnaast een tweede mail om je kennismaking in te plannen. Je kunt de automatische incasso via de app of een mailtje ten alle tijden opzeggen, we komen dan samen overeen per wanneer Jouw Focus op Succes voor je stopt.

De dames die jou voorgegaan zijn:

Jij bent het toch ook waard om je doelen te bereiken??

Vrouw die lachend in de camera kijkt met een telefoon in haar handen en een bureau met een computer achter haar

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks