Leer haken

Haken is zo tof! Daarom wil ik heel Nederland en België aan het haken krijgen. Want het is zo fijn en zo ontspannend. Precies dat is wat ik jou ook graag wil laten ervaren. Dat haken, en creatief bezig zijn, jou helpen met ontspannen en weer tot jezelf komen. Met ontprikkelen en juist bezig zijn met je handen in plaats van met je hoofd en achter een beeldscherm. Dit alles zul je gaan ervaren als ik jou leer haken.

Ben jij er klaar voor om te gaan leren haken? Om te gaan ervaren hoe ontspannend het haken is? En hoe fijn het is om met je handen en creativiteit aan de slag te gaan? Kijk dan eens verder op deze pagina!

Haakworkshops en haaklessen

Je vindt hier namelijk allerlei leuke manieren om te leren haken. Je kunt bij mijn workshop in Diemen aansluiten, of ik kan bij jou langs komen voor een workshop. De workshop in Diemen vindt gemiddeld één keer per maand plaats. In deze workshop leer ik je haken aan de hand van een steeds wisselend patroon. Wel kies ik natuurlijk een patroon wat helemaal geschikt is voor beginners. Er komen verschillende steken en technieken aan bod waaronder de losse, vaste en halve vaste steken. Maar ook het haken in ronde toeren komt regelmatig langs.

Bij de workshop op locatie wordt het nog leuker, want dan kom ik, met materiaal en al, bij jou langs! Dat is natuurlijk superleuk voor een feestje of gelegenheid, of gewoon voor een gezellige middag samen met vriendinnen! Bij de workshop op locatie mag jij ook zelf één van mijn patronen kiezen. Dat is dan het patroon aan de hand waarvan ik je leer haken. Dus super leuk voor als het je te ver reizen is naar Diemen of als je jouw vriendinnen wil laten ervaren hoe leuk haken is. Maar natuurlijk ook als je een patroon gezien hebt wat je graag wilt leren haken.

Online haakcursus

Als je het allemaal maar niks vindt om in een groep te leren haken of het live niet aan durft dan kun je ook nog kiezen voor de Haak Helden Academy. Dat is ook meteen de meest complete optie om te leren haken. In de online training neem ik je mee in het haken, echt van begin tot eind. Van het vasthouden van je haaknaald en het lezen van een haakpatroon tot het haken van knuffels en andere bijzondere steken.

Wil je graag eerst eens kennis maken met hoe ik uitleg? Of zoek je de beschrijving van een specifieke haaksteek? Bekijk dan eens deze pagina met blogs met tutorials en beschrijvingen van steken. Ik leg er met behulp van video's uit hoe je verschillende basis steken en technieken moet gebruiken in het haken.

Wat wordt de manier waarop ik jou mag leren haken?

Werk van klanten

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een kortingsbon in je mailbox als je je nu aanmeld!

Keurmerk webwinkel

© 2020 - 2022 Coras Knit Knacks