Nieuwe kleuren scrunchies, speciaal voor de herfst!

cotton+scrunchies+14-1920w

Yes! Het is bijna herfst! De bomen die van kleur veranderen, mooie warmen kleuren overal. Het weer dat weer af koelt, lekker knus op de bank onder een deken met een kopje thee. Kan jij je iets fijners voorstellen? Herfst betekend ook altijd weer kijken naar de nieuwe herfst en kerst producten. Zoals de nieuwe kleuren voor deze herfst scrunchies. Wil je weten welke kleuren het geworden zijn en hoe ik ze gekozen heb, lees dan verder!

Trendkleuren voor het seizoen

Om eerst te kijken welke kleuren er in zijn heb ik naar de trendkleuren gezocht. Daarvoor heb ik natuurlijk gewoon lekker het internet gebruikt. Pinterest en google zijn beiden namelijk super handig om te zoeken naar de trend kleuren voor het komende seizoen.

Dat was dan ook mijn startpunt. Zowel pinterest als google en daar ben ik heel wat plaatjes tegen gekomen. Waaronder bijvoorbeeld deze van een Amerikaanse blogger. Zij heeft trouwens nog veel meer plaatjes met ook heel veel kleurcombinaties!

Deze kleuren zijn de kleuren die in de kledingindustrie gebruikt gaan worden voor de herfst en winter collecties van dit jaar (2020). Het zijn de kleuren die gebruikt zijn bij modeshows in allerlei steden.

Als je gaat zoeken kom je zo veel informatie tegen! Ik heb uiteindelijk gekeken naar welke overeenkomende kleuren ik tegen kwam.

Daarna ben ik bij Hoooked gaan kijken welke kleuren zij eigenlijk hadden die hierbij passen. Dus op basis van mijn trendonderzoek heb ik de kleuren jeans blauw en pruim paars gekozen.

Eigen smaak

Daarnaast zag ik op de site van Hoooked ook nog een paar kleuren die voor mij echt bij de herfst horen, namelijk oker geel en bordeaux rood. Dus heb ik die er ook nog bij gedaan. Ik hou echt heel erg van de warme oker gele, oranje, rode en bruin tinten die bij de herfst horen. Dus dan mogen die natuurlijk niet in mijn collectie missen natuurlijk.

Instagram volger onderzoek

Voordat ik de kleuren die ik uitgezocht had ook echt besteld heb heb ik onder mijn volgers op instagram gekeken welke zij mooi vonden, wat hun favoriet was. Gewoon om eens te kijken waar interesse in was en waar niet.

Op basis van de trendkleuren had ik ook nog een beige kleur uitgezocht. Want in de trendkleuren zitten veel neutrale tinten en ik vond de beige wel mooi. Maar toen ik op instagram navraag deed welke kleur mijn volgers mooi vonden kreeg de beige niet één enkele stem!

Daarnaast twijfelde ik tussen pruim paars en bordeaux rood, ik vond ze beiden mooi, maar twijfelde of ze niet teveel op elkaar leken. Dus heb ik ook daar naar gevraagd en ze kregen allebei evenveel stemmen.

Dus heb ik uiteindelijk de beige maar gelaten en in plaats daarvan zowel paars als bordeaux rood besteld.

In het najaar van 2021 heb ik nog een nieuwe kleur toegevoegd aan de prachtige herfst scrunchies. Er was toen een prachtige donker oranje kleur beschikbaar. Nu is het echt een toffe herfstcollectie geworden met scrunchies in 5 mooie warme kleuren!

Oker geel, bordeaux rood, blauw, paars en donker oranje scrunchies samen op houten ondergrond

Ik vind het mooie nieuwe warme kleuren en ben er erg blij mee! Voor mij zijn dit echt kleuren die perfect passen voor herfst scrunchies. Wat vind jij er van?

Oh en als je nou zegt, “maar Cora, wat heb je met die antraciet kleur van de eerste foto gedaan?” dan is mijn antwoord dat je nog heel even geduld moet hebben 😉 Daar heb ik namelijk een heel mooi plannetje mee voor de feestdagen, dus dat laat ik iets later zien!

Shop de producten uit deze blog

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks