Over mij

Coras knitknacks_ingridvreijsen-30
Hoi! 👋
Ik ben Cora, ik ben gepassioneerd haakster en steek veel liefde en tijd in mijn producten.
Je vindt een mix van gehaakte producten en materialen en patronen om zelf aan de slag te gaan in mijn winkel en juist die combinatie ga ik erg van aan. Handgemaakte producten zijn de mooiste producten die er zijn en dat wil ik je graag laten ervaren, of je nou wel zelf kunt haken of niet!
Ik besteed veel aandacht aan mijn verpakking, want mijn visie is dat elke bestelling een feestje moet zijn om uit te pakken. Daarbij let ik ook op duurzaamheid door bijvoorbeeld het hergebruiken van verpakkingsmateriaal.

Haken is mij op het lijf geschreven!

Als kind en tiener was ik altijd al wel creatief. Ik heb veel verschillende dingen gedaan, maar met een super creatieve familie had ik nooit het gevoel dat ik ergens ECHT goed in was. Ik vond het allemal wel leuk, maar een ander maakte altijd mooiere dingen dan ik en dan stopte ik er maar weer mee.

Haken had ik nog nooit geprobeerd. Breien ook niet trouwens. Tot ik er via het internet mee in aanraking kwam. Ik las op verschillende plekken dat het erg goed was tegen stress. Nou dat klonk mij als muziek in de oren!

Dus, opnieuw via het internet, namelijk YouTube heb ik mijzelf leren breien en haken. Vooral het haken is mij op het lijf geschreven. Ik kan er echt 100% mijn ei in kwijt!

En ja, nadat ik het haken te pakken had was ik echt helemaal in de ban van het handwerken. Ik wilde steeds meer, steeds vaker, daagde mezelf uit door nieuwe technieken te proberen. Het is zo heerlijk om zo ontspannend bezig te zijn, om met m’n handen bezig te zijn en iets moois te maken. En als je een idee hebt om dat dan uit te kunnen voeren en er gewoon echt tevreden mee te zijn, dat is zo gaaf!

Dat gevoel, dat wil ik met iedereen delen en overbrengen. Omdat ik juist mijzelf met behulp van video's geleerd heb om te haken weet ik dat jij het ook op die manier kan leren. Maar ik weet ook dat de standaard video's die veel beschikbaar zijn vaak te wensen over laten. Dat je toch nog een vraag kunt hebben dat ergens kwijt wilt. Dat neem ik dus allemaal mee in mijn eigen beginners lessen!

In de loop van de jaren ben ik me ook steeds meer met duurzaamheid bezig gaan houden. Ik besteed nu veel meer aandacht aan waar het garen wat ik gebruik vandaan kom en hoe dat geproduceerd wordt. Ik zoek steeds mooie, milieuvriendelijke opties en garens van hoge kwaliteit.

Ook dat wil ik jou laten ervaren, dat duurzaam haken zo veel meer is dan herbruikbare wattenschijfjes (die echt top zijn hoor!). Maar dat je ook bijvoorbeeld hele mooie en leuke knuffels kunt maken die op een verantwoorde manier gemaakt worden!

Verder hou ik gewoon van mooie, kleurrijke dingen. Een hoog schattigheidsgehalte voor de knuffels die ik ontwerp en natuurlijk zijn alle gehaakte producten met de hand gemaakt door mij!

Ik kan niet zonder creativiteit

Ik sta voor creativiteit, duurzaamheid, kwaliteit, zorgvuldigheid en aandacht! Oh, en niet te vergeten kleur en vrolijkheid!

Ik kan echt niet zonder is creativiteit. Ik wordt echt chagarijnig als ik een paar dagen niet heb kunnen handwerken!

Op dit moment werk ik ook nog als verpleegkundige, maar het liefste zou ik daar mee stoppen.

Ik vind het super leuk om bestellingen op maat te maken, omdat daar vaak hele leuke ideeën uit voort komen en mijn inspiratie weer lekker laat stromen!

Ik ben geboren in Groningen, maar opgegroeid in Assen, Den Helder en Heerhugowaard. Maar in Diemen ben ik pas echt gesettled.

Hoewel ik begonnen ben met breien is haken wat ik nu het meeste doe. Ik kan niet meer zonder!

Ik ben getrouwd met een Brit, dus ik spreek inmiddels net zo goed Engels als dat ik Nederlands kan. En soms gaat het allemaal een beetje door de war en komt er ineens een vreemde zin uit!

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks