Promoties en samenwerkingen

Samen is alles leuker! Daarom werk ik graag samen met andere leuke mensen. Dit doe ik op verschillende manieren, op deze pagina lees je alles over de verschillende soorten promoties en samenwerkingen die er zijn.

Via de Haak Maatjes werk ik samen met andere haaksters die graag mijn patronen willen uitproberen. Via de Fanclub met leuke klanten die korting op hun bestellingen bij elkaar sparen en natuurlijk sta ik altijd open om met andere (creatieve) ondernemers samen te werken.

Cora's Haak Maatjes

De Haak Maatjes is eigenlijk de makkelijkste manier om met mij samen te werken. Via deze manier van samenwerking krijgen jij, jouw volgers en ik er allemaal wat leuks uit!

Via de Haak Maatjes werk ik met andere haaksters samen die graag mijn patronen willen uitproberen. Je krijgt een gratis patroon en ruil daarvoor deel je foto's en jouw ervaring met het patroon. Je deelt dit bijvoorbeeld op een blog of op jouw social media. Samen met een link voor jou en jouw volgers zodat je korting kunt krijgen op andere patronen.

We beginnen altijd met één patroon en als het jou en mij bevalt dan gaan we voor een langere tijd een samenwerking aan.

Meedoen?

Je kunt niet ten alle tijden inschrijven voor de Haak Maatjes. Regelmatig plaats ik op social media een oproep wanneer ik weer op zoek ben naar nieuwe Haak Maatjes.

Dus wil jij mee doen, dan kun je het beste mij gaan volgen via Instagram of Facebook.

Cora's Haak Fanclub

De Haak Fanclub is een affiliate programma. Dat wil zeggen dat jij een unieke link krijgt die je met anderen kunt delen. Op social media, je blog, wat je maar wilt. Wanneer mensen met die link een bestelling plaatsen in de winkel spaar jij voor korting op jouw eigen bestellingen.

Je krijgt regelmatig (maandelijks) informatie over welke producten in de etalage staan. Welke nieuwe producten verwacht worden en wanneer. Je krijgt daar beeldmateriaal en tekst bij voor promotie. Op deze manier kun je wat jij deelt laten aansluiten bij wat er bij mij in de etalage staat op dat moment. Natuurlijk kun je zelf ook producten uitkiezen waar je graag over wilt delen, bijv. omdat je er een goede ervaring mee hebt.

Je spaart 10% van het aankoopbedrag van de bestellingen die via jouw link geplaatst worden en via jouw account heb je inzicht in hoeveel je al gespaard hebt. Wanneer je €10 of meer gespaard hebt kun je het bedrag laten verzilveren via een cadeaubon.

Meedoen?

Er zijn speciale voorwaarden van toepassing waar je mee akkoord gaat op het moment dat je je aanmeld als lid van de Haak Fanclub. Omdat dit speciale informatie is heb ik dit op een aparte pagina opgenomen. Je kunt deze voorwaarden en het aanmeld formulier vinden via de knop hieronder.

Andere samenwerkingen

Naast de twee bovenstaande manieren kun je op nog veel meer manieren met mij samenwerken. Zo werk ik graag samen met duurzame garenmerken. Ken jij er één of heb jij mooie garens die je een groter podium en bereik wilt geven? Neem contact op en we gaan samen kijken wat ik voor je kan doen.

Ook met andere makers werk ik heel graag samen. Zo heb ik al een prachtige samenwerking met Danielle van Pukkiez die de mooie haaknaalden etui's levert. En staan sinds kort de haakpatronen van Lilian van LielDesign in mijn winkel.

Voor de Happy Me Box koop ik regelmatig in bij andere ondernemers waar ik enthousiast over ben en via de Happy YOU Box kan ik super leuke relatiegeschenken voor jou regelen.

Dit zijn allemaal voorbeelden van promoties en samenwerkingen die ik nu al met anderen heb. Heb jij een leuke onderneming of idee en ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks