Tackle je to do lijst

Tackle je to do lijst is een fijne online samenwerkochtend waarin jij eindelijk aan de slag gaat met die taken die je maar niet van je to do lijst af krijgt

Een to do lijst zonder einde...

Ken je dat? Dat er steeds maar dingen bij komen op je to do lijst. Alsof het einde nooit meer in zicht komt. Je bent er helemaal tureluurs van inmiddels. En je weet eigenlijk niet eens meer wat nu eigenlijk prioriteit moet hebben...

Of van die taken die je als maar uit blijft stellen omdat je niet helemaal weet wat de slimste manier is om het aan te pakken. Hoe fijn zou het zijn als iemand even met je mee dacht?...

Of die ene taak waarvan je weet dat je die eigenlijk meer prioriteit moet geven maar dat lukt als maar niet? Keer op keer komt het onderop je prioriteitenlijstje en vergeet je het in de waan van de dag. Neem je jezelf voor er vandaag écht tijd voor te gaan maken, maar voor je het weet zit je werkdag erop en is het er weer niet van gekomen. En stiekem gebeurd dit al weken, of misschien zelfs wel maanden lang...

Herkenbaar verhaal?

Ja, voor mij ook hoor! Precies daarom heb ik de tackle je to do lijst in het leven geroepen. Ik bleef maar taken uitstellen. Ik maakte er gewoon geen tijd voor!

Tijd voor actie!

Dat het tijd voor actie is weet je waarschijnlijk best wel... Maar omdat nu zo maar in je eentje te doen, dat is gewoon rete lastig! Dus sluit aan bij de tackle je to do lijst en ga samen met collega ondernemers aan de slag. Gewoon lekker online, dus geen gedoe met reistijd.

Vrouw die met een een notitieboek achter haar computer zit

Zo tackle je JOUW to do lijst

Het fijne van de tackle je to do lijst is dat je samen met andere ondernemers aan de slag gaat. Daardoor kun je overleggen en sparren met anderen als je vast loopt. En natuurlijk is het gewoon lekker online. Geen gedoe met reistijd enzo, want we hebben het allemaal druk zat 😉

Jij kiest waar je aan gaat werken

Je kiest zelf waar je aan gaat werken tijdens de tackle je to do lijst. Dus of je nu eindelijk die nieuwsbrief gaat schrijven die je al weken wil schrijven of die Pinterest pins maken waar je al maanden tegenaan hikt of een andere marketing actie zoals het schrijven van je social media berichten is, het is helemaal prima!

Zelfs als je gewoon eindelijk eens die nieuwe producten online gaat zetten of verder gaat werken aan je nieuwste haak/brei ontwerp, echt alles is best. Als het maar een taak is die nu op jouw to do lijst staat.

Zien werken doet werken

Ja echt hoor. Zo zit de mens nu eenmaal in elkaar, als we anderen bezig zien zijn we zelf ook gemotiveerder om aan de slag te gaan.

Heel fijn is dat, behalve als je als zelfstandige ondernemer werkt. Dan is er vaak geen team om je heen waardoor je die drang voelt om aan de slag te gaan. Om eindelijk actie te gaan ondernemen. Maarja, je wilt wel een mooi bedrijf gaan bouwen toch? Dus tijd voor die actie!

Gewoon lekker online

Het is dus gewoon online. Op de ochtend van de bijeenkomst krijg je een link toegestuurd (na aanmelding uiteraard) waarmee je aanwezig kunt zijn.

Alle ruimte om vragen te stellen

Het fijne van samen met andere ondernemers aan de slag gaan is dat je ook de gelegenheid krijgt om vragen te stellen. Dus heb jij een taak op je to do lijst staan waarvan je niet zo heel goed weet hoe je het aan moet pakken. Je weet wel, zo eentje die je alsmaar uitstelt omdat je eigenlijk twijfelt wat de beste manier is. Nou, die zijn dus ook heel fijn om tijdens de tackle je to do lijst aan te pakken.

Want gedurende de ochtend is er tijd en gelegenheid om te overleggen en te sparren. Met elkaar mee te denken en zo weer nieuwe inzichten te krijgen in hoe je die ene taak aan zou kunnen pakken.

Vrouw die op de computer in een video gesprek coaching geeft

Dit is tackle je to do lijst

✨ Elke 3e vrijdag van de maand van 10 tot 12 uur

✨ Samen met andere ondernemers aan de slag, zodat je gemotiveerder bent om je taken af te ronden

✨ Online aan de slag, zodat je geen reistijd kwijt bent om aan te sluiten en meedoen vanuit België ook een mogelijkheid is!

✨ Jij bepaalt waar je aan gaat werken, zodat wat je doet altijd past bij jouw bedrijf en wat daar nu nodig in is

✨ Ruimte voor vragen en meedenken, zodat je gebruik kunt maken van de kennis en expertise van de andere deelnemers wanneer je daar behoefte aan hebt

Via de onderstaande knoppen kun je zelf kiezen aan welke tackle je to do lijst bijeenkomst jij mee gaan doen!

Vrouw die met een een notitieboek achter haar computer zit Sale!

 12,05 24,20 incl. BTW

Introductie actie!

Tot en met de zomer betaal je een speciale introductieprijs, vanaf september gaat de prijs omhoog. Dus wil jij extra voordelig proberen wat tackle je to do lijst voor jou kan doen? Sluit dan aan op 17 mei, 21 juni, 19 juli of 16 augustus aan!

De dames die jou voorgegaan zijn:

Sluit jij ook aan en tackle je jouw to do lijst??

Vrouw achter de computer die zich omdraait

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks