Voorwaarden en aanmelden Haak Fanclub

Wat super tof dat jij meer wilt weten over de Haak Fanclub! Er zijn wat speciale voorwaarden en dingen die ik zeker wil weten dat jij deze gelezen hebt voordat je je aanmeld. Je leest deze info op deze pagina en onderaan kun je je aanmelden als lid van Haak Fanclub.

Wat is de Fanclub precies?

Misschien heb je dit al elders op de site gelezen of via social media gehoord. Toch schrijf ik eerst nog even iets over wat de Haak Fanclub is en wat je er precies mee kunt. Gewoon als herhaling en opfrisser 😉

De Haak Fanclub is een affiliatie programma. Dat wil zeggen dat jij een unieke link krijgt die je met anderen kunt delen. Op social media, je blog, wat je maar wilt. Wanneer mensen met die link een bestelling plaatsen in de winkel spaar jij voor korting op jouw eigen bestellingen.

Je krijgt regelmatig (maandelijks) informatie over welke producten in de etalage staan. Welke nieuwe producten verwacht worden en wanneer. Je krijgt daar beeldmateriaal en tekst bij voor promotie. Op deze manier kun je wat jij deelt laten aansluiten bij wat er bij mij in de etalage staat op dat moment. Natuurlijk kun je zelf ook producten uitkiezen waar je graag over wilt delen, bijv. omdat je er een goede ervaring mee hebt.

Je spaart 10% van het aankoopbedrag (de prijs exclusief btw) van de bestellingen die via jouw link geplaatst worden en via jouw account heb je inzicht in hoeveel je al gespaard hebt. Wanneer je €10 of meer gespaard hebt kun je het bedrag laten verzilveren via een cadeaubon.

Voorwaarden

Er zijn een aantal belangrijke dingen die je moet weten voordat je je aanmeld voor de Haak Fanclub. Deze hebben vooral te maken met de promotie, het gebruik van de links en de uitbetaling van de gespaarde commissies.

1. Uitleg

De Haak Fanclub is een vorm van affiliate marketing. Dit houdt in dat jij een persoonlijke link en omgeving krijgt waarin je links kunt aanmaken. Je kunt deze online verspreiden en op het moment dat de links gebruikt worden komt er een bedrag zichtbaar in jouw account.

2. Niet voor eigen gebruik

De links mogen niet door jou zelf gebruikt worden. Mocht ik merken dat de links gebruikt worden voor jouw eigen bestellingen dan zal je deelname aan de Fanclub per direct beëindigd worden.

3. Uitbetaling in cadeaubonnen

Er is geen uitbetaling in contanten of overschrijving. In plaats daarvan spaar je voor korting op bestellingen. Deze korting krijg je 'uitbetaald' in cadeaubonnen.

Je kunt de cadeaubonnen aanvragen vanaf het moment dat je €10,- bij elkaar gespaard hebt. Je kunt verschillende cadeaubonnen met elkaar combineren. Ook hoef je niet het hele bedrag in één keer te gebruiken.

De cadeaubonnen zijn niet overdraagbaar aan derden.

De cadeaubonnen zijn te gebruiken op alle producten, met uitzondering van de producten met herhaal betalingen. De cadeaubonnen zijn dus niet te gebruiken voor de Haak Helden Academy en Happy Me Box Membership.

4. Marketing en mails

Wanneer je je aanmeld voor de Haak Fanclub dan ga je er mee akkoord dat ik je regelmatig mail stuur met producten die bij mij in de etalage staan. Hiermee bedoel ik die producten die bij mijn eigen marketing activiteiten in de spotlight staan, maar ook nieuwe producten die gaan komen. Ik voorzie je in deze mails van beeldmateriaal en informatie welke je mag gebruiken op je blog of social media kanaal om de aandacht te trekken.

Aanmelden Cora's Haak Fanclub

Door het onderstaande formulier in te vullen of in te loggen en een aanmelding aan te vragen voor Cora's Haak Fanclub ga je akkoord met de bovenstaande voorwaarden bovenop de algemene voorwaarden van de website.

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Veel gestelde vragen Haak Fanclub

Hoe vaak moet ik iets delen?

Dit is geheel aan jou zelf. Hoe vaker je deelt en hoe vaker je link gezien wordt hoe meer kans er natuurlijk is dat deze gebruikt wordt en dat jij er dus een commissie aan verdient.

Kan ik het bedrag ook laten uitbetalen?

Nee. Op dit moment is het niet mogelijk om het bedrag op je rekening te laten storten. Je spaart voor een cadeaubon die je op www.corasknitknacks.nl kunt gebruiken voor alle producten, exclusief de Happy Me Box membership en de Haak Helden Academy.

Op welke producten kan ik de cadeaubon gebruiken?

Je kunt de cadeaubonnen gebruiken voor bijna alle producten uit de winkel. De enige uitzonderingen zijn die producten waarbij een maandelijkse betaling gestart wordt.

Dus je kunt de cadeaubonnen gebruiken voor alle producten behalve de Happy Me Box Membership (wel het eenmalige pakket!) en de Haak Helden Academy.

Kan ik meerdere cadeaubonnen samen gebruiken?

Ja, je kunt meerdere cadeaubonnen samen gebruiken. Ook hoef je niet het hele bedrag van de cadeaubon in 1x te gebruiken.

Iemand heeft via mijn link besteld maar het bedrag staat niet in mijn account

Het kan zijn dat degene die besteld heeft weggeklikt is van jouw link voor het plaatsen van de bestelling. Dan staat jouw referral code er niet bij en weet de website niet dat het via jouw link besteld moest worden.

Hier is niets aan te doen en ik kan dit bedrag dan ook niet bij jouw account toevoegen.

 

Het kan ook zijn dat degene die besteld heeft een Happy Me Box membership of Haak Helden Academy aangeschaft heeft. de Haak Fanclub werkt niet bij deze twee producten, dus dit kan helaas niet toegevoegd worden aan jouw account.

 

Voor leden van de Happy Me Box membership heb ik wel een andere toffe actie als zij nieuwe leden aandragen. Meer weten? Vraag me ernaar via de mail.

Er is via mijn link besteld, maar het bedrag is minder dan 10% hoe kan dit?

Het bedrag dat je spaart is 10% van het bestelbedrag zonder de BTW. Over elke bestelling moet ik 21% BTW afdragen. Dit is belasting die ik moet afdragen, daarom kan ik dit niet in korting uitkeren.

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een kortingsbon van maar liefst 15% korting en een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een kortingsbon in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2020 - 2023 Coras Knit Knacks