Dit is de inhoud van die toffe Happy Me Box!

Preview van de inhoud van de Happy Me Box van juni 2022

Elke maand komt er een nieuwe toffe Happy Me Box beschikbaar. Met een nieuw thema, een nieuw patroon en nieuwe inhoud. Wil jij graag weten wat je zo ongeveer kunt verwachten als je zo’n toffe box besteld? Kan ik me helemaal voorstellen!

Juist daarom laat ik het je in deze blog zien. Dat doe ik aan de hand van foto’s van het inpak proces van de Happy Me Box van juni 2022, met thema Duurzaam Leven.

Gehaakte boodschappentas met garen van linnen en katoen en stekenmarkeerder

Eerst alles voorbereiden

Het eerste wat ik altijd doe is het voorbereiden van de inhoud van de Happy Me Box. Voor de Happy Me Box met thema Duurzaam Leven koos ik er voor om zelf de thee en snoepjes in te pakken. In verband met het warme weer op het moment van verzenden koos ik voor vegan gummi hartjes in plaats van Tony’s Chocolonely chocolaatjes. Ook de thee in deze box kwam uit mijn eigen voorraad losse thee. Dus zeker eentje die ik zelf erg lekker vindt!

Hier heb ik zakjes voor voorbereid en labels voor gemaakt, en daarna natuurlijk de zakjes gevuld, gesloten en voorzien van de gemaakte labels. Omdat het etenswaar is wat uit de originele verpakking gehaald is vond ik het belangrijk om op het thee label te vermelden wat de smaak en samenstelling van de thee was. En natuurlijk het advies om de thee te zetten. Op de labels van de snoepjes vond ik het belangrijk om te vermelden welke allergenen er in zaten. Omdat mijn man een intolerantie heeft die niet vaak voor komt weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat dit vermeld wordt.

Bij de Happy Me Box (en elke andere bestelling trouwens) zit altijd een handgeschreven kaartje. Na het voorbereiden en klaarmaken van de lekkernijen die in de box zouden gaan was het tijd om de kaartjes te schrijven. En om daarna natuurlijk ook nog de stekenmarkeerders te maken en in te pakken in de mooie zakjes waar ze altijd in zitten.

Goodies inpakken en garen verzamelen

Daarna is het tijd om de rest van de spullen te verzamelen en in te pakken. Allereerst ben ik begonnen met het inpakken van de goodies. Wanneer je de Happy Me Box krijgt weet je wel wat het patroon, stekenmarkeerder en garen is waar je mee gaat werken. Maar de rest van de inhoud van de Happy Me Box, de lekkernijen en goodies, die blijven geheim. Dus ben ik begonnen met het inpakken van de goodies. Om deze in zakjes te doen en dicht te plakken.

De goodies die in de Duurzaam Leven Happy Me Box zaten waren een thee-ei en een mooi schaaltje om deze op te leggen na het maken van thee. Zelf gebruik ik deze veel omdat ik echt heel erg graag losse thee gebruik. En omdat dit de eerste Happy Me Box was van deze serie en ik van plan was om elke maand losse thee mee te sturen vond ik dit wel hele toffe items om mee te sturen.

Na het inpakken van de goodies was het dan eindelijk tijd om het garen erbij te zoeken en de haaknaalden voor die dames die er een haaknaald bij zouden krijgen.

Inpakken en verzenden maar!

Na het voorbereiden en bij elkaar verzamelen van alle items die in de Happy Me Box moesten was het dan eindelijk tijd om de dozen in te pakken en verzendklaar te maken. Eigenlijk is het meeste werk al gedaan op het moment dat de verzendlabels geprint worden en de e-mails naar de ontvangers gestuurd worden 😅

Afsluiting

Zo, nu heb een beetje een idee over hoe het inpakproces van de Happy Me Box gaat. Maar natuurlijk ook over wat je kan verwachten van de inhoud van de Happy Me Box. Kort samengevat komt dat dus neer op:

  • Een haakproject met patroon en alle benodigde materialen
  • Een stekenmarkeerder die bij het thema past
  • Leuke goodies die bij het thema passen. Hierbij krijgen zelfstandig ondernemers ook regelmatig een podium
  • Thee en wat lekkers

Shop de producten uit deze blog

Als je enthousiast geworden bent over de Happy Me Box na het lezen van deze blog kun je natuurlijk ook zelf aanhaken. Dat kan via het eenmalige pakket of een doorlopend abonnement. Klik op de foto’s hieronder voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks