Samenwerken

Samen is alles leuker dan alleen!

Het ondernemen is soms zo eenzaam, maar dat hoeft helemaal niet. Er zijn zo veel andere ondernemers en door jouw groei neem je de ander hier in mee. Of jij lift mee met de groei van de ander. Wordt iedereen blij van toch?

Door een zakelijke samenwerking gebruik je het bereik en netwerk van een ander, en de ander die van jou. Je bereikt een andere groep mensen waar ook jouw klanten tussen zitten. Daarnaast heb je ook nog eens iemand om mee te sparren en te overleggen. Je kunt van elkaar leren en elkaar opbouwen.

Zelf heb ik al meerdere keren ervaren hoe fijn het is om samen te werken met een andere ondernemer. Of dat nou is dat zij iets voor mij gemaakt hebben wat in de winkel komt, of omdat ik iets voor hen gemaakt heb wat bij hen in de winkel komt of wat naar hun klanten toegestuurd wordt.

Er zijn zoveel leuke manieren om samen te werken!

Heb jij een toffe coachpraktijk en wil je een leuk welkomstpakketje sturen aan nieuwe coachees? Wat dacht je dan van een simpel haakpakketje waardoor je coachee weer kan aarden?

Heb jij een creatieve winkel en wil je haakpakketjes aanbieden die niet bij elke winkel liggen? Laat mij met je meedenken hoe we samen leuke haakpakketjes kunnen samenstellen!

Of heb jij een tof creatief bedrijf waarbij je dingen kunt bieden waar haaksters blij van worden? Denk aan haakpatronen, garens, steekmarkeerders of andere benodigdheden! Ik geef je met liefde een plekje in mijn winkel!

Of... misschien heb jij nog wel een heel ander gaaf idee! Doe vooral een voorstel want ik vind het super leuk om met andere ondernemers een zakelijke samenwerking aan te gaan.

Bij alle samenwerkingen kijk ik wel of we een klik hebben. Als we ons niet fijn voelen bij elkaar zal het juist energie kosten in plaats van energie opleveren en daar hebben we allebei niks aan 😉

Voorbeelden van huidige samenwerkingen

Hieronder een aantal voorbeelden van de huidige en lopende samenwerkingen. Al deze mooie ondernemers geef ik een extra platform buiten hun eigen netwerk!

Zin in zo'n leuke zakelijke samenwerking? Vul dan het onderstaande formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Vertel in je berichtje ook alvast wat over wie je bent of wat voor samenwerking je in gedachten hebt. Dat maakt het vervolg weer wat makkelijker!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.
20230703_102211

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks