Reviewbeleid

Op deze pagina vertel ik je graag alles over reviews en beoordelingen over Cora's Knit Knacks.
Als je online koopt zijn reviews en beoordelingen zo belangrijk. Ze laten zien wat je van een product of winkel kunt verwachten. Wat de ervaring van voorgaande klanten is. Wel is het van belang dat Cora's Knit Knacks als webshop hier goed mee om gaat.

Alleen na bestelling

Natuurlijk krijg je alleen een verzoek voor een beoordeling als je een bestelling geplaatst hebt. Een paar dagen na het versturen van je bestelling ontvang je een verzoek om een beoordeling te plaatsen. Deze mail wordt via WebwinkelKeur namens Cora's Knit Knacks verzonden.

Het plaatsen van een beoordeling is niet verplicht en je kunt je ook afmelden van de mails. Natuurlijk vind ik het wel heel fijn als je mij laat weten hoe je je bestelling hebt ontvangen en ervaren. Hierdoor kan ik mijn producten en dienstverlening alleen maar nog beter maken. Het plaatsen van een beoordeling kan heel makkelijk door een beoordeling met sterren te geven.

WebwinkelKeur

Het is belangrijk voor mij dat de reviews en beoordelingen een zo goed mogelijk beeld geven over mijn producten en service. Daarom worden de beoordelingen over Cora's Knit Knacks onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Mijn klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven in ruil voor het schrijven van beoordelingen.

Externe reviews

Naast de reviews die op WebwinkelKeur staan kun je ook via de facebookpagina van Cora's Knit Knacks en de google pagina een review achter laten. Je ziet hier dus ook een aantal reviews van klanten staan.

De reviews die hier staan zijn ook allemaal geplaatst door klanten van Cora's Knit Knacks voor diensten en producten die ook daadwerkelijk geleverd zijn.

Keurmerk webwinkel

Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

Haak aan!

Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

Cora's Knit Knacks

Tarwekamp 136
1112HJ Diemen
info@corasknitknacks.nl
085 - 000 48 28

Btw id: NL001219089B39
KvK nummer: 68878982

Volg mij op

iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
Bancontact betaalwijze logo
Keurmerk webwinkel

Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

© 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks