Video's en haaktutorials

Duidelijke video's met uitleg over haken en mooie producten

Door gebruik te maken van video is het een stuk makkelijker om dingen te laten zien of uit te leggen. Of dat nou gaat om mooie producten en wat er dan zo mooi aan is of juist het voordoen van een haaktechniek, video's zijn een uitkomst! Daarom heb ik op deze pagina al mijn mooie video's en tutorials verzameld die ook op mijn YouTube kanaal te vinden zijn.

De video's zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen. Van tutorials van haaksteken tot video's over verschillende (bijzondere) producten.

Inhoud

  Cora's Cozy Corner

  In Cora's Cozy Corner vindt je allerlei video's over producten. Van uitleg over materialen tot speciale producten en wat je hiervan kunt verwachten.

  In deze video's laat ik altijd uitgebreid zien hoe een product er uit ziet, of dat nou een garen is of bijvoorbeeld een haaknaalden etui. Daarnaast vertel ik en/of laat ik zien hoe je een product kunt gebruiken.

  Tutorials basis haaksteken

  Onder de basis haaksteken vind je alle basis steken en technieken voor het haken. Echt het begin. Van het vasthouden van je haaknaald tot het haken van de basis steken.

  Tutorials haaktechnieken

  Onder te tutorials van de haaktechnieken vind je video's waarin ik je verschillende technieken laat zien die gerelateerd zijn aan het haken. Van het gebruiken van veiligheidsoogjes tot het haken van de onzichtbare mindering of de magische ring.

  Tutorials bijzondere haaksteken

  Onder de bijzondere haaksteken vind je de gevorderde haaksteken. Steken die uit verschillende basis steken bestaan zoals bijvoorbeeld de paarsgewijze vaste steek. Maar ook echte technieken en steken die een variatie zijn op de basis steken zoals de diep ingestoken vaste of de stersteek.

  Veel van deze video's kun je ook als bundel downloaden door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief.

  Meld je aan en wees altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes. Krijg een e-book vol haakinspiratie in je mailbox als je je nu aanmeld!

  Haak aan!

  Meld je aan en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, toffe patronen, acties of andere nieuwtjes.
  Krijg een gaaf e-book in je mailbox als je je nu aanmeld!

  Cora's Knit Knacks

  Tarwekamp 136
  1112HJ Diemen
  info@corasknitknacks.nl
  085 - 000 48 28

  Btw id: NL001219089B39
  KvK nummer: 68878982

  Volg mij op

  iDeal betaalmethode Paypal betaalmethode Mastercard betaalmethode Visa bethaalmethode
  Bancontact betaalwijze logo
  Keurmerk webwinkel

  Cora's Knit Knacks is leverancier van Hoooked garens en vertegenwoordiger van Rosarios 4 garens

  © 2018 - 2024 Cora's Knit Knacks